LEGO építmények

LEGO® Épületek - szórakozás és fejlődés egyben

A LEGO® épületek órákon át szórakoztatják a kicsiket és nagyokat. Az építés azonban több mint szórakoztató időtöltés, hiszen a tanulás, a fejlődés, a felfedezés és az önkifejezés lehetősége is. A LEGO® épületek segítségével fejleszthető a finommotorika, a térbeli gondolkodás és a problémamegoldás. Ráadásul a családi építkezés a játékokkal erősíti a kapcsolatokat. A témák széles választékával és a nehézségi szintek nagy választékával mindenki számára van valami a LEGO® építőkockák világában. Két nagy kategóriából választhatsz, nevezetesen a LEGO® házak és a LEGO® várak és kastélyok közül.

Hogyan választhatom ki a megfelelő LEGO® épületet? Nézzünk körül

A LEGO® épületek az összes ismert termékcsaládban kaphatók, amelyek kor, nehézség és téma szerint vannak felosztva. A LEGO® City sorozat olyan készleteket tartalmaz, amelyekkel a gyerekek felépíthetik saját miniatűr városukat épületekkel, járművekkel és infrastruktúrával, míg a LEGO® Friends sorozat kifejezetten lányoknak készült, és különböző témájú készleteket kínál a kávézótól a szalonig. A LEGO® DUPLO® készleteket a fiatalabb gyermekek számára tervezték, és nagyobb, könnyebben kezelhető kockákat tartalmaznak. A LEGO® Creator Expert készletek nagyobb kihívást jelentő készleteket kínálnak, amelyeket a felnőtt rajongók számára terveztek, a LEGO® Architecture termékcsalád pedig lehetővé teszi az építők számára, hogy a világ ikonikus épületeit és építményeit újraalkossák.

LEGO épületek
LEGO építmények

LEGO® épületek minden korosztály lelkes építőinek

A kisgyermekek számára a LEGO® épületeket gyakran könnyebb összeszerelni a nagy, könnyen megfogható kockákból, például a DUPLO® termékcsaládból, amely már 2 éves korú gyermekek számára is elérhető. Az idősebb gyerekeknek és felnőtteknek szánt készletek átfogóbbak és nagyobb kihívást jelentenek az építés során. Találhatsz könnyen összerakható, 40 darabos csomagokat, de igazán gazdag, 6000 darabos készleteket is, amelyekhez kicsit több ügyesség és türelem szükséges.

LEGO épületek

Más érdekeltségekkel való kombinálás

Elmerülhetsz a hercegnők és lovagok birodalmában, a miniatűr világvárosok és épületek vagy középkori kastélyok építésében. Sok díszlet népszerű filmek híres épületeit is tartalmazza.

LEGO építmények

Az útmutatók nem hagynak cserben, de létrehozhatsz egyedi építményeket is

Minden csomag tartalmaz használati utasítást, így könnyen eligazodhatsz minden egyes építésben. De nem kell követned a szabályokat, építsd meg, ami csak eszedbe jut.

LEGO épületek

Alkoss közös élményeket szeretteiddel

A LEGO® megépítése társas élmény is lehet. Dolgozzatok együtt nagyobb projekteken, osszátok meg ötleteiteket másokkal, vagy vegyetek részt együtt LEGO® kiállításokon és rendezvényeken.