LEGO DUPLO úszó vonat

Vízi játék úszó LEGO® DUPLO® vonat segítségével

Soha nem szórakoztál még ennyire jól a kádban. A LEGO® DUPLO® állatokat tartalmazó lebegő vonat gyönyörűen úszik a vízen, és rengeteg mókát hoz az esti fürdőzésbe. A víziló, a kacsa és a mackó barátok értékelni fognak egy jó kis úszást vagy leöblítést - a LEGO® DUPLO® vonat készlethez mellékelt vödör vagy felhő segítségével.

Vidám LEGO® DUPLO® vonat állatokkal

Ha a gyerekek csak lovagolni szeretnének az aranyos, színes barátaikkal, és felfedezni például a zsiráf mozgó nyakát, akkor a számokat állatokra cserélhetik. Az első LEGO® DUPLO® vonat állatokkal rengeteg kreatív építkezést kínál majd nekik, hogy megmozgassa a fantáziájukat. Ráadásul kompatibilis más LEGO® DUPLO® sorozatú készletekkel is, amelyekkel lehet, hogy a gyerekek már rendelkeznek otthon.

LEGO DUPLO vonat állatokkal
LEGO DUPLO vonat számokkal

Megtanulunk számolni: LEGO® DUPLO® vonat számokkal a kicsiknek

A színes LEGO® DUPLO® vonat számokkal szórakoztató módon vezeti be a gyerekeket az egyszerű számtan világába. A sokszínű téglákkal a gyerekek megmozgatják képzelőerejüket és finommotoros képességeiket, a számozott tégláknak köszönhetően pedig megtanulják a matematika alapjait. Ennek a LEGO® DUPLO® vonat modellnek három utasa is van: egy fiú, egy lány és egy kismacska. A nagyméretű téglákat könnyű megfogni és manipulálni, a gyerekek pedig egymásra rakhatják, illetve be- és kirakhatják őket.

LEGO DUPLO vonat a kicsiknek

LEGO® DUPLO® úszó állatos vonat

A LEGO® DUPLO® úszó állatos vonat úszó körökből áll, amelyek kinyithatók és könnyen tisztíthatók.

LEGO DUPLO vonat számokkal

A LEGO® DUPLO® játékkal szórakoztató a tanulás

A LEGO® DUPLO® vonat számokkal megmutatja, hogyan kell játszva kinéznie az iskolának a legfiatalabb, 1,5 és 3 év közötti gyermekek számára.

LEGO DUPLO vonat állatokkal

Állatok létrehozása és megismerése

Az egyes LEGO® DUPLO® vonat állatok kombinálása szórakoztató, de mi a helyzet a mozgó zsiráf nyakának felfedezésével?

LEGO® DUPLO® vonat - mozdonyvezető játék gyerekeknek és szülőknek

A LEGO® DUPLO® vonat segít a gyerekeknek fejleszteni a motoros készségeiket, és szórakoztató módon megtanítja nekik, hogyan működik a vasút. Ráadásul az építőkockák és a mobilalkalmazás összekapcsolásával a játék teljesen új dimenziót kap. A kiváló minőségű műanyagból készült LEGO® DUPLO® téglák kétszer akkorák, mint a hagyományos téglák, így nem áll fenn a veszélye annak, hogy a gyerekek lenyelik az apró darabokat.


LEGO® DUPLO® vonat elemmel és sok klassz újítással

A LEGO® DUPLO® elemes vonat saját meghajtásának köszönhetően magától halad a síneken. Nem hagyja ki a legapróbb részleteket sem, mint például az állomáson nyíló ablakot vagy a mozdony és a kocsik csuklós előtetőjét, amely az utasok ültetésére vagy a rakomány rakodására használható. Az új LEGO® DUPLO® vonatok modern funkciókkal is rendelkeznek.

  • A gépen nincsenek bonyolult gombok. A Push & Go funkciónak köszönhetően még a kisgyermekek keze is képes irányítani.
  • Az 5 különböző színű akcióelem egyszerű programozást tesz lehetővé. Ezeket a pályára helyezve utasíthatod a vonatot, hogy változtasson irányt, álljon meg tankolni, dudáljon, vagy kapcsolja be és ki a lámpákat.
  • A mobiltelefonodat is könnyen átalakíthatod a LEGO® DUPLO® vonat vezérlőjévé. Az alkalmazás ingyenesen elérhető az interneten, és többek között egy interaktív játékot is tartalmaz.

A LEGO® DUPLO® vonat mobilalkalmazásban a gyerekek segíthetnek a mozdonyvezetőnek lemosni a sarat a mozdonyról, kicserélni a villanykörtét vagy felpakolni a ládákat a vagonokra.

A LEGO® DUPLO® gőzmozdony jó bevezetés a vasút világába

A LEGO® DUPLO® gőzmozdonynak újratölteni kell a szenet. Ki segít neki? A vezérlő kockák segítségével állítsd meg a mozdonyt, rakd fel a szenet a billenőből, és a vonat máris dübörögni fog az állomáson. A LEGO® DUPLO® vonat a sínekről is le tud szaladni. Ha valaminek nekimegy, automatikusan kikapcsol, így nem áll fenn a veszélye, hogy lemerül az elem, és tönkreteszi a mozdonyt.

A LEGO® DUPLO® tehervonat - nemcsak jövőbeli mérnökök számára

A LEGO® DUPLO® tehervonat a nehéz rakományt a közeli kikötőbe viszi, ahol a hajóskapitány átveszi, és elhajózik vele a kádba. Míg a masiniszta kávézik és csokoládét eszik az állomás éttermében, a teherdaru újabb árukészletet készít elő a tengerentúli utazásra.

Ne költs sok pénzt egy új LEGO® DUPLO® vonat készletre. Az Alza outlet oldalon használt vagy kicsomagolt darabokat találsz az ár töredékéért.