Oldal frissítése

LEGO DUPLO 10907 A világ állatai

4,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO DUPLO 10907 A világ állatai

Vesd bele magad a vidám alkotásba, engedd szabadon a fantáziádat és ösztönözd erre gyermekedet is! A LEGO DUPLO Town 10907 A világ állatai készlet a kreatív szórakozás végtelen forrását kínálja a 2 éves és annál idősebb kisgyermekek számára. A kockákat úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kis kezekbe és teljesen biztonságosak legyenek, így nem kell aggódnod, amikor a gyerekek ezekkel játszanak. A Lego DUPLO-val minden kicsi tud valamit kezdeni! Nézd meg, ahogy a legkisebbek végtelen kéményeket építenek, majd egyszerű házakat és hidakat a klasszikus kockákból, és nem is kell olyan sok idő, hogy a finommotoros képességeik annyira fejlettek legyenek, hogy bármit meg tudjanak építeni. Az idősebb gyerekek szeretnek szerepjátékokat játszani, boltosat, tanyásat, vagy éppen állatkertet üzemeltetni, autót vezetni, vagy csak egyszerűen elmerülni a való életben játék közben, amelyhez a Lego DUPLO hűséges társ lesz számos tematikus készletével.

A LEGO DUPLO Town 10907 A világ állatai készlet legfontosabb jellemzői

  • Szórakoztató, kreatív játék
  • Fejleszti a finommotoros képességeket, a képzeletet és a fantáziát
  • A LEGO DUPLO A világ állatai készlet megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak
  • Kiválóan illeszkedik a kisgyermekek kezébe
  • A világ állatai készlet 121 darabot tartalmaz
  • A LEGO DUPLO 2 éves és annál idősebb gyermekek számára alkalmas

LEGO DUPLO - A világ állatai

Fedezd fel gyermekeddel együtt az állatok lenyűgöző világát! Építsd meg az öt különböző környezetet az oda tartozó állatokkal együtt. Ülj be a kenuba, ereszkedj le az erdei   folyón, lesd meg az erdőben élő állatokat, a gidájával legelésző őzet, a mókust és a nyuszit, amely éppen egy fatörzs mögött rejtőzik. Látogass el a forró szavannára, és készíts fotókat az oroszlánról és a kölykéről és a zsiráfról és a kicsinyéről. Szörfözz a bálna mellett a tengerben, vagy építs egy homokvárat a tengerparton. Szállj fel a repülőgépre, repülj át az Antarktisz felett, vagy látogass el egy ázsiai templomhoz, ahol a pandák élnek. A kockák kompatibilisek más LEGO DUPLO készletekkel. A LEGO DUPLO Town A világ állatai készlet 121 darabból áll és 2 éves és annál idősebb gyermekek számára alkalmas.

A csomag tartalma:
6 minifigura: utazó, pilóta, szörfös apa és lánya, apa és fia a kenuban
15 állatfigura: zsiráf a kölykével, oroszlán oroszlánkölyökkel, panda a kölykével, őz a gidájával, bálna a kicsinyével, pingvin, tukán, hal, nyúl és mókus
szörfszállító autó, repülőgép és kenu
5 összerakható környezet: erdő, szavanna, strand, templom és Antarktisz
tartozékok: szörfdeszka, fényképezőgép, táska, ásó és vödör


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól

Részletes információk

Darabszám 121 db
Sorozat LEGO® DUPLO Town
Téma Állatok, Repülők
Megjelenési év 2019
Kód:  LO10907
Termékszám:  5702016367706
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05