Oldal frissítése

LEGO DUPLO Cars TM 10856 Matuka fészere

4,7 10 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO DUPLO Cars TM 10856 Matuka fészere

A Lego Duplo az egészen kicsiknek, 1-5 éveseknek, biztosítja a szórakozás kiapadhatatlan forrását. Az építőkockákat kifejezetten úgy tervezték, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a kis kezekbe és hogy teljesen biztonságosak legyenek, így nyugodtan hagyhatod a gyerekeket játszani. A Lego Duploval biztosan valami értékeset kapnak! Figyeld meg, hogy a legkisebbek hogyan építenek magas kéményeket, egyszerű házakat és hidakat a hagyományos kockákból, de nem tart sokáig, és olyan sokat fejlődnek a finommotorikus képességeik, hogy már mindent teljesen egyedül is képesek lesznek megépíteni. Az idősebb gyerekek szeretnek boltosat játszani, gazdálkodni, állatkertet működtetni, autóveresenyeket lejátszani, egyszerűen belekerülni a valóság világába a játékon keresztül, és a Lego DUPLO tematikus készletei még ebben az életkorban is hűséges társai lesznek a gyermekeknek.

Legfontosabb jellemzők

  • 2-5 éveseknek ajánlott
  • Szórakoztató, kreatív játék
  • Fejleszti a finommotoros képességeket, a képzeletet és a fantáziát
  • Megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak
  • Kiváló minőségű kivitelezés
  • 23 darabos készlet

Lego DUPLO - Matuka fészere

Kipufogófürdőben, a Verdák 3 filmnek köszönhetően, ismét sok a tennivaló. Matuka a garázsában úgy dönt, hogy kapcsolatba lép Villámmal, aki éppen elutazott egy versenyre. Matuka videóbeszélgetést folytat Villámmal a számítógépén, majd egy csavarkulccsal folytatja a munkáját. A nap végén szlalomozik egy kicsit a terelőbóják között. Alig várja, hogy Villám hazatérjen, és újra együtt játszanak.

A csomag tartalma:
Összerakható Matuka modell vonóhoroggal
A fészer elülső fala ponyvával
Dekorált építókockák: napellenző alakú és fényekkel díszített, a számítógép képernyőjén Villám McQueen, rádió, kocka „Home Sweet Home” felirattal

 

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Verdák

Játék kategória

Játék kategória Épitők
Kód:  LO10856
Termékszám:  5702015866729
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05