Oldal frissítése

LEGO DUPLO 6176 Basic Bricks Deluxe

4,8 41 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO DUPLO 6176 Basic Bricks Deluxe

Alap kockák ne hagyjon ki egyetlen gyermek, aki megpróbálja élete első alkotásai LEGO.80 Duplo tégla egy nagyszerű eszköz kifejezésére kreativitás legkisebb építők. A gally tőlük lehet építeni házak, fák, járművek, állatok és más dolog, hogy ő látja a világot maguk körül. A világ a LEGO korlátozások fantáziák itt!
 

LEGO Duplo 6176 Základní kostky Deluxe

LEGO Duplo a kis kalandorok

LEGO DUPLO tervezték a legkisebb építők. Jellemzőjük a kisebb számú hajtogatott darab, míg a nagyobb méretű blokkok kell jól építették. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok. 

Állítsa kezdő építők

  • 80 alap LEGO Duplo
  • Dice alkalmas a kis kezek
  • Különböző méretekben és színekben
  • Alkalmas 18 hónap
LEGO Duplo 6176 Základní kostky Deluxe


Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO002d
Termékszám:  5702014517950
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20