Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

LEGO DUPLO 10906 Trópusi sziget

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO DUPLO 10906 Trópusi sziget

Légy részese a lenyűgöző alkotásoknak, amelyeket saját és gyermeked képzelete szerint építhetsz meg! A LEGO DUPLO Town 10906 Trópusi sziget készlete a kreatív szórakozás végtelen forrását kínálja a kisgyermekek számára 2 éves kortól. A LEGO DUPLO játékával a gyerekeknek önfeledt szórakozásban lehet részük! Figyeld meg, ahogy a gyerkőcök megépítik a kéményeket, az egyszerű házakat illetve hidakat a klasszikus építőkockával, és meglátod finom motoros készségeik fejlődésével mindezt hamarosan teljesen egyedül teszik majd. Az idősebb gyerkőcök szívesen bújnak az eladó vagy farmer szerepébe, állatkertet irányítanak vagy autót vezetnek. A játék segítségével veszik ki részüket a valós világ eseményeiből, ebben az időszakban pedig a LEGO DUPLO különböző tematikájú játékkészleteivel a gyermek hűséges társa lesz.

A LEGO DUPLO Town 10906 Trópusi sziget legfontosabb jellemzői

  • Szórakoztató és kreatív játék
  • Fejleszti a finom motoros készségeket, a képzelőerőt és fantáziát
  • A LEGO DUPLO Trópusi sziget készlete megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak
  • Kiváló minőségű kialakításával jól illik a kisgyermekek kezébe
  • A Trópusi sziget készlet 73 darabot tartalmaz
  • A LEGO DUPLO készlet 2 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

LEGO DUPLO - Trópusi sziget

Fedezd fel a trópusi szigeten élő lenyűgöző állatvilágot gyermekeiddel! Építsetek meg egy dzsungelt a benne élő állatokkal. Figyeld meg, ahogy a majom megpróbálja elkapni a liánt. Menj egy kört az elefánt hátán és simogasd meg a kis elefántot. Mássz fel a faházba és figyeld meg a tigrist a kölykével, vagy látogasd meg a menedzsert, aki számos információval szolgálhat a dzsungelben élő állatokról. A készlet kompatibilis a további LEGO DUPLO készletekkel. A LEGO DUPLO Town Trópusi sziget készlete 73 darabot tartalmaz, és 2 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

Csomag tartalma:
3 figura: utazó és fia, és menedzser
6 állatfigura: elefánt, bébielefánt, tigris, tigriskölyök, tukán és majom
épületkezelő
fa ház csigás emelővel
kiegészítők: banán, ananász, kamera és pálmafák


Kód:  LO10906
Termékszám:  5702016371017
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20