Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO DUPLO 10901 Tűzoltóautó

5 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO DUPLO 10901 Tűzoltóautó

Vesd bele magad a vidám építkezésbe és alkoss meg bármit, amit gyermeked vagy te elképzeltél! A Lego DUPLO a kreatív szórakozás végtelen forrását kínálja a legkisebbeknek 2 és 5 éves kor között. A kockákat úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kis kezekbe és teljesen biztonságosak legyenek, így nem kell aggódnod, amikor a gyerekek ezekkel játszanak. A Lego DUPLO-val minden kicsi tud valamit kezdeni! Nézd meg, ahogy a legkisebbek végtelen kéményeket építenek, majd egyszerű házakat és hidakat a klasszikus kockákból, és nem is kell olyan sok idő, hogy a finommotoros képességeik annyira fejlettek legyenek, hogy bármit meg tudjanak építeni. Az idősebb gyerekek szeretnek szerepjátékokat játszani, boltosat, tanyásat, vagy éppen állatkertet üzemeltetni, autót vezetni, vagy csak egyszerűen elmerülni a való életben játék közben, amelyhez a Lego DUPLO hűséges társ lesz számos tematikus készletével.

A LEGO DUPLO Town 10901 Tűzoltóautó építőkészlet legfontosabb jellemzői

  • 2 éves kortól ajánlott készlet
  • Szórakoztató kreatív játék
  • Fejleszti a finommotoros képességeket, a képzeletet és a fantáziát
  • A LEGO DUPLO Tűzoltóautó készlet megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak
  • Kiváló minőségű elemek, amelyek tökéletesen illeszkednek a legkisebbek kezébe
  • A LEGO készletben található építőelemek száma - 21

Lego DUPLO - Tűzoltóautó

Tűzoltók! A kisgyermekeket mágnesként vonzzák. Minden gyerek tűzoltó akar lenni, és saját tűzoltóautót építeni, hogy hihetetlenül jól szórakozhasson. Egy autóval, amely létrával, nyitható fiókkal, sőt villogó fényekkel és szirénával rendelkezik részt vehet a tűzoltásban, vagy bátran nekiveselkedhet a fán ragadt macska megmentésének. Vajon fel tud mászni a kis hős a létra tetejére? Sietnie kell, mert a sziréna hamarosan újra megszólal és a tűzoltóknak be kell ugraniuk az autóba, hogy egy másik tűzesethez menjenek.

A csomag tartalma:
2 figura - tűzoltó és gyerek + macska figura
tűzoltóautó villogó fénnyel és szirénával, dönthető létrával és nyitható fiókkal
összerakható fa

Az autó mérete:
10 × 14 × 7 cm

Paraméterek

LEGO

Ajánlott A legkisebbeknek
Darabszám 21 db
Sorozat LEGO® DUPLO®
Téma Járművek, Rendőrség és tűzoltóság, Tűzoltók
Megjelenési év 2018

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól
Kód:  LO10901
Termékszám:  5702016367652
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15