Oldal frissítése

LEGO DUPLO 10884 Első egyensúlyozó állataim

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO DUPLO 10884 Első egyensúlyozó állataim

Az első egyensúlyozó állataim témájú Lego hosszú időre szórakozást kínál a legkisebbeknek, és örömmel tölti el az apróságokat a sikeresen összerakott alkotás! A Lego DUPLO a kreatív szórakozás végtelen forrása minden, 1,5-3 éves kis kölyök számára. A kockákat úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kis kezekbe, és mivel teljesen biztonságosak is egyben, aggodalom nélkül hagyhatjuk a gyerekeket játszani velük. A Lego DUPLO-val mindent megkapsz! Kísérd figyelemmel, ahogy a legkisebbek végtelen kéményeket, egyszerű házakat és  hidakat építenek a klasszikus kockákból, és nem kell sokat várnod arra, hogy tanúja légy a finom motorikus készségük gyors fejlődésének. Az idősebb gyerekek leginkább boltosat, farmosat vagy állatkerteset szeretnek játszani, de imádnak autót vezetni is, így gyakorolják a hétköznapi helyzeteket - a Lego DUPLO, a számos, tematikus szettjével hűséges társuk lesz ebben.

LEGO DUPLO My First - Első egyensúlyozó állataim készlet legfontosabb jellemzői

  • 1,5 éves kortól ajánlott

  • Szórakoztató, kreatív játék
  • Fejleszti a finom motorikus készségeket, a képzeletet és a fantáziát
  • LEGO DUPLO Első egyensúlyozó állataim szett megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak
  • Minőségi tervezés
  • A LEGO DUPLO készlet 15 darabot tartalmaz

LEGO DUPLO - Első egyensúlyozó állataim készlet

Ez az első fejtőről jellegű játék ideális kezdőcsomag kisgyermekeknek. Legózás közben az apróságok nemcsak a színeket gyakorolják, hanem a figyelmet, a türelmet és a finom motorikus készségeket is fejlesztik. Gyermeked ügyesen összerakja mind a négy járművet? A helikopter, a taxi, a szemétszállító autó és a tűzoltó autó mind csak arra várnak, hogy megépítésükkel örömöt szerezzenek a gyerekeknek. Továbbá, a gyerkőcök képzeletének semmi sem szab határt: elkészíthetik saját képzeletbeli állatukat is.

Csomag tartalma:
Négy összerakható állat - majom, tigris, elefánt, panda
libikóka és két további kocka


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1,5 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 1,5 éves

Részletes információk

Ajánlott A legkisebbeknek
Sorozat LEGO® DUPLO®
Megjelenési év 2018

Téma

Téma Állatok
Kód:  LO10884
Termékszám:  5702016367560
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15