Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

LEGO DUPLO 10847 Számvonat

4,9 37 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO DUPLO 10847 Számvonat

Készülj fel a több órás szórakozásra ezzel az elbűvölő élénk színű LEGO® DUPLO® kockákkal, amelyeket kifejezetten az 1,5 és 5 év közötti építőknek terveztünk. A kockák tervezésénél ügyeltünk arra, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kis kezekbe, de teljes mértékben biztonságosak legyenek, hogy Ön nyugodt szívvel hagyhassa gyermekét játszani. A Lego Duplo-val van is mivel játszani! Figyelje ahogy a legkisebbek magasabbnál magasabb kéményeket, egyszerű házakat és hidakat építenek, miközben fejlesztik a motorikus készségüket. Az idősebb gyerekek szeretnek játszani mint eladó, mezőgazdász, állatkert vezető vagy gépkocsivezető és mindez segíti a valós világ megismerését, játékon keresztül. A Lego Duplo hűséges társ lesz ebben a felfedezésekben gazdag időszakban.

Legfontosabb jellemzők

  • 1,5 és 3 év közötti gyermekeknek ajánlott
  • Szórakoztató, kreatív játék
  • Fejleszti a finom motorikus készséget a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak
  • Minőségi kivitelezés
  • Darabszám - 23

Lego Duplo - Számvonat

A LEGO® DUPLO® Számvonat színes bevezetést kínál a számok és a számolás világába. Gyermeked imádni fogja ennek a tömzsi vonatnak építését és átalakítását, közben megtanulva a számok felismerését. Két gyermek DUPLO figurával és egy cica figurával a még több szerepjáték kedvéért, ez a szett kimeríthetetlen építési, vezetési és tanulási lehetőségeket kínál. Ha gyermeked alaposan megismerkedett a számokkal, megpróbálhatja sorrendben összeszerelni a vagonokat.

A csomag tartalma:
2 minifigura - 2 gyerek, valamint egy macska figura
Mozdony és három vagon
Díszített kockák 0-9 számok motívumával

Paraméterek

LEGO

Ajánlott A legkisebbeknek
Darabszám 23 db
Sorozat LEGO® DUPLO®
Téma Vonatok

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1,5 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 1,5 éves
Kód:  LO1428
Termékszám:  5702015866637
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20