Oldal frissítése

LEGO Duplo 10835 Családi ház

4,8 15 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

LEGO Duplo 10835 Családi ház

Érezd magad otthon a gyönyörű családi házban! Készülj fel a több órás szórakozásra ezzel az elbűvölő élénk színű LEGO® DUPLO® kockákkal, amelyeket kifejezetten az 1,5 és 5 év közötti építőknek terveztünk. A kockák tervezésénél ügyeltünk arra, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kis kezekbe, de teljes mértékben biztonságosak legyenek, hogy Ön nyugodt szívvel hagyhassa gyermekét játszani. A Lego Duplo-val van is mivel játszani! Figyelje ahogy a legkisebbek magasabbnál magasabb kéményeket, egyszerű házakat és hidakat építenek, miközben fejlesztik a motorikus készségüket. Az idősebb gyerekek szeretnek játszani mint eladó, mezőgazdász, állatkert vezető vagy gépkocsivezető és mindez segíti a valós világ megismerését, játékon keresztül. A Lego Duplo hűséges társ lesz ebben a felfedezésekben gazdag időszakban.

Legfontosabb jellemzők

  • 2 és 5 év közötti gyermekeknek ajánlott
  • Szórakoztató, kreatív játék
  • Fejleszti a finom motorikus készséget a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak
  • Minőségi kivitelezés
  • Darabszám - 69

Lego Duplo - Családi ház

Ismerd meg a vidéki élet titkait. Gyakorold a tevékenységeket és napi elfoglaltságokat a reggeli felkeléstől kezdve, az étel elkészítésén és elfogyasztásán át az autómosásig. Ki készíti el a reggelit? Ki mossa meg az autót? Rendelkezésedre áll az egész ház, konyha, fürdőszoba, hálószoba és terasz. Ez a gyönyörű ház remekül kiegészíti a már meglévő LEGO gyüjteményedet.

A csomag tartalma:
3 minifigura - anya, apa, két gyermek
Konyha nyitható sütővel
Fürdőszoba részei - WC, mosdó, nyitható szekrény tükörrel
Hálószoba ággyal
Gyerekszoba nyitható ablakokkal
Tetőterasz részei - étkező, belső polcok, nyitható ajtó
Autó
Díszített kockák tükör, WC-papír, ébresztőóra, sütő és mackó motívummal
Fazék, tányér, szendvicsek, vízforraló, bögre, kefe és virágok

Kód:  LO1423
Termékszám:  5702015865623
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20