Oldal frissítése

LEGO Duplo 10617 Első farmom

5 8 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Duplo 10617 Első farmom

Szeretnél egy olyan játékot, amely nem csak szórakoztat, de tanít is? A LEGO® DUPLO® Első farmom nagy és tömzsi elemei tökéletes bevezetőt jelentenek az építés alapjainak megismeréséhez. Az élénk színű LEGO DUPLO elemeket kifejezetten úgy tervezték, hogy biztonságosak legyenek, és jól illeszkedjenek az apró kezekbe. Az állatfigurák és a különleges díszítésű építőelemek segítségével mutasd be a kis gazdának, milyen az élet a farmon – beszélj az állatok hangjairól és arról, hogy miért olyan hasznosak.

A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

Kód:  LO793
Termékszám:  5702015355124
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20