Oldal frissítése

LEGO DUPLO 10616 Első játékházam

5 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO DUPLO 10616 Első játékházam

Szeretnél egy olyan játékot, amely nem csak szórakoztat, de tanít is? Játssz és tanulj a LEGO® DUPLO® Első játékházammal! Válogasd össze a tömzsi elemeket és építsd meg a játékházat, amely tökéletes bevezető az építés alapjainak megismeréséhez. A különleges díszítésű építőelemek a napi tevékenységek fontosabb részeit mutatják be és beszédtémát kínálnak, hogy kisgyermekeddel megbeszélhessétek a napi történéseket. A megfordítható éjszakai/nappali elem segít ráhangolódni a tanulásra és a szerepjátékra. Kezdd elmesélni a nap eseményeit ezzel a könnyen összeállítható készlettel, és segíts a 2 LEGO DUPLO figurának reggel felkelni, reggelizni, fogat mosni, és élvezzétek a csúszdát, mielőtt ágyba bújnátok pihenni. Az élénk színű LEGO DUPLO elemeket kifejezetten úgy tervezték, hogy biztonságosak legyenek, és jól illeszkedjenek az apró kezekbe. A dobozban 2 gyermek LEGO DUPLO figurát találsz.

A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

Kód:  LO792
Termékszám:  5702015355117
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10