Oldal frissítése

LEGO DUPLO 10572 Minden egy csomagban játék

4,8 28 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO DUPLO 10572 Minden egy csomagban játék

A LEGO® DUPLO® Minden egy csomagban játék dobozában hatalmas mennyiségű DUPLO elemet találsz, amelyek örömteli építést és kreatív játékélményt kínálnak. A készlet lelke egy felépíthető jármű, amelynek lekerekített peremei és forgó kerekei vannak. Ebben a nagyméretű készletben találsz 2 nyitható ablak elemet, egy aranyos kutyust és számozott építőelemeket, amelyek kapcsolódnak a díszített elemekhez, és segítik gyermeked számolási készségének fejlődését. A még kreatívabb szórakozás érdekében extra klasszikus DUPLO építőelemeket is tartalmaz. Mindez egy strapabíró, jellegzetes, LEGO építőelem alakú tárolódobozban kerül forgalomba. Ezeken kívül, egy fiú DUPLO figura is található a készletben.


A LEGO DUPLO a legkisebb építőknek van tervezve. Kevesebb, de sokkal nagyobb építőelemekkel büszkélkedhet, amelyekkel könnyebb az építés. A LEGO serkenti a képzelőerőt, ösztönzik a kreativitást és fejlesztik a finom motorikus készséget. Ez a kedvenc játék a végtelen lehetőségek világát nyitja meg gyermeke előtt.
Legfontosabb jellemzők:
Téma:
LEGO DUPLO kockák
Darabszám:
65
Ajánlott korosztály:
1,5-5 év közötti

A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1,5 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 1,5 éves

Részletes információk

Ajánlott A legkisebbeknek
Sorozat LEGO® DUPLO®
Megjelenési év 2014
Kód:  LO651
Termékszám:  5702015115551
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20