Oldal frissítése

LEGO DUPLO 10508 Deluxe vasútkészlet

4,8 37 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO DUPLO 10508 Deluxe vasútkészlet

A LEGO DUPLO készleteket a legkisebb építőknek terveztük, kevesebb darabszámmal, de nagyobb méretű építőelemekkel büszkélkedhet. Röviden, mindent megtettünk azért, hogy kisgyermeke elégedett legyen. Ezt a készletet a városi élet ihlette és gyermeke kiváló lehetőséget kap ezen élet megismerésére. Legyen az a város építése, működtetése vagy a város lakóinak védelme. A LEGO részletei serkentik a képzelőerőt, ösztönzik a kreativitást és fejlesztik a finom motorikus készséget. Ez a kedvenc játék a végtelen lehetőségek világát nyitja meg gyermeke előtt.
Emeld eggyel magasabb szintre a LEGO® DUPLO® vasútépítést a Deluxe vasútkészlettel, amelyben egy vagány, modern vonatot is találsz! Pattanj fel a valódi hangokat kiadó mozdonyra és töltsd fel a vagonokat szikladarabokkal és kövekkel. Majd rakd le azokat a működő daruval, mielőtt üzemanyagot töltenél be a következő útra!


Legfontosabb jellemzők:
Téma:
LEGO DUPLO városi élet
Darabszám:
134
A csomag tartalma:
160cm sín
Híd
Alagút
Vagon
Kőszállító kocsi
Működő daru
Három DUPLO minifigura
Ajánlott korosztály:
2-5 év közötti
A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

Kód:  LO466b
Termékszám:  5702015153584
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10