LEGO Dreamzzz fantasztikus faház építőkészlet

Mi az a LEGO® DREAMZzz™ sorozat?

Az új LEGO® DREAMZzz™ készletek az Izzie és Mateo testvérek és barátaik történetét mesélik el, akik felfedezik az álmok világát. Ez azonban nem minden nehézség nélkül zajlik, és harcosokká válnak, hogy megmentsék az összes álmodót a Rémálmok Királyától. Vajon győzni fognak? Rendkívüli birodalmakban, fantasztikus lények és különleges járművek segítségével biztosan legyőzik az éjszakai szörnyek seregét.

Győzd le az akadályokat a LEGO® DREAMZzz™ segítségével

A LEGO® DREAMZzz™ sorozat főhőseinek köszönhetően a gyerekek megtanulnak bízni saját képességeikben. Mert hozzájuk hasonlóan ők is gyakran küzdenek azokkal a dolgokkal, amelyek visszatartják őket az életben. Meg fogják érteni, hogy meg kell tanulniuk legyőzni ezeket az akadályokat, akárcsak a saját rémálmaikat bármikor a jövőben. Ezzel párhuzamosan fejleszteni fogják kreativitásukat, és egyre jobbak lesznek a problémamegoldásban, így fejlesztve önmagukat.

LEGO Dreamzzz Kegyetlen Őrző a kalitkás szörnyeteg építőkészlet
LEGO Dreamzzz Izzie és Bunchu a nyuszi

Mi vár a gyerekekre a LEGO® DREAMZzz™ készletben?

A LEGO® DREAMZzz™ készletek tele vannak rendkívüli elemekkel. Utazhatsz egy cápahajóval, egy teknősfurgonnal vagy akár egy krokodilautóval is. A gyerekek találkozhatnak olyan álomlényekkel, mint Bunchu, a nyuszi és a repülő pegazus ló, fantasztikus birodalmak épületeivel, valamint éjszakai szörnyek seregével. Szó szerint a saját kezükben tarthatják álmaikat.

LEGO Dreamzzz Fantasztikus lombház

Miért jött létre a LEGO® DREAMZzz™ sorozat?

Maguk a gyerekek szerint az álmodozás fontos. Ez egy módja annak, hogy fejlesszék kreativitásukat. A LEGO® DREAMZzz™ lehetővé teszi számukra, hogy pontosan ezt tegyék.

LEGO Dreamzzz Bunchu a nyuszi

Az álomkészletek nem csak kockákat tartalmaznak

A LEGO® DREAMZzz™ készletekkel a gyerekeknek nem csak játszaniuk kell. Inspirációt meríthetnek abból a sorozatból is, amelyben a főszereplők szerepelnek.

LEGO Dreamzzz Kegyetlen Őrző a kalitkás szörnyeteg

A LEGO® DREAMZzz™ játékkal még az útmutató is szórakoztató

A LEGO® DREAMZzz™ készletek képregényes használati utasításai bevonják a gyerekeket a történetbe. Ráadásul ők választhatják ki, hogyan nézzen ki a végeredmény.