Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETES kódot a kosárba minimum 25 000 Ft vásárlási érték felett. További információk itt

LEGO Disney Princess 41167 Arendelle Királyság

-10%
30 090 Ft
27 090 Ft
21 330 Ft áfa nélkül

LEGO Disney Princess 41167 Arendelle Királyság

A LEGO Disney Princess építőkészletét a kislányok számára tervezték. Ez a játék elrepít nem csak a hercegnők, hanem számos más mesebeli lény világába, ahol rengeteg felejthetetlen kalandban lehet részed a szereplőkkel a boldogsághoz vezető úton. A LEGO készlet fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségeket és a gyermek képzelőerejét, éppen ezért az egyik legnépszerűbb gyermekjáték. Élj át kalandokkal teli napot a híres hősökkel.

A LEGO Disney Princess 41167 Arendelle Királyság főbb jellemzői

  • 5 éves kortól alkalmas a gyermekek számára
  • Remek szórakozás minden kis hercegnőnek
  • A kedvenc Disney mesék és hercegnők motívumával
  • Fejleszti a kreativitást és stimulálja a képzelőerőt
  • A LEGO Disney Princess készlet gyakoroltatja a finom motoros készségeket
  • Kompatibilis más LEGO Disney játékokkal
  • Darabszáma - 521

LEGO Disney Princess 41167 - Arendelle Királyság

Látogasd meg Annát és Elzát a gyönyörű LEGO Arendelle kastélyban. Segíts Elzának a fontos teendők elvégzésében a trónszobában, ezután pedig nézz körbe a kastélyban. Számos antik és rejtett kincs vár rád a padláson. Etesd meg a kastély madarait a ketrecben, majd simogasd meg a macskát. Pihenj egyet a kastély hálószobájában, bújj a meleg paplan alá. Kísérd el a hercegnőket reggel a piacra és vásároljátok meg a kenyeret és a halat, és nézzétek meg a kikötőt, ahol Kristoff éppen megérkezik a csónakjával.

Sok játéklehetőség az Arendelle kastélyban

Anna és Elsa háromemeletes kastélyában található egy trónszoba, egy hálószoba és egy padlás. A bútorokat szabadon mozgathatod a különféle szobák között, a kastély szintjei szétválaszthatók illetve újra összeilleszthetők a kényelmesebb játék érdekében. Minden bizonnyal örömmel fogadod a számos nagyszerű kiegészítőt, úgy mint a portré állvánnyal, mellszobor, az állatok, a korona, a távcső és még sok más. A készlet kombinálható a Varázslatos faház, az Anna és a kenu kirándulás, az Elsa varázslatos ékszerdoboza vagy az Olaf készletekkel. Építsd meg a LEGO Jégvarázs 2 királyságának egészét.

Csomag tartalma:
3 minibaba: Elsa, Anna, Kristoff
Macska figura
2 madár egy ketrecben
Építőkocka az Arendelle kastély megépítéséhez trónteremmel, hálószobával és tetőtérrel
Pékállvány
Halászállvány dokkal
Csónak evezővel
Bútorok és különféle felszerelések: kincsesláda, portré állvánnyal, mellszobor, korona, távcső, lámpa, ajándék, ajándékdoboz, hal, kenyér, rák, seprű, kard,zöldségek
Használati utasítás
Zár méretei:
30 x 30 x 12 cm
A pékállvány mérete:
8 x 4 x 3 cm
Halászállvány méretei:
7 x 8 x 6 cm
Csónak méretei:
5 x 12 x 4 cm


Paraméterek

Mit kell tudnod

Rendeltetés Lányoknak
Alsó korhatár 5 év

Lego

Darabszám 521 db
Sorozat Disney hercegnő
Kód:  LO41167
Termékszám:  5702016368642
WEB20