Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO Disney 41148 Elsa varázslatos jégpalotája

5 8 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

LEGO Disney 41148 Elsa varázslatos jégpalotája

LEGO Disney Princess minden kislánynak örömet okoz. Lépj be a mesék világába ahol nem csak hercegnőkkel, de külömböző mesebeli lényekkel ismerkedhetsz meg. Légy részese a felejthetetlen kalandoknak. A LEGO apró részletei serkentik a képzelőerőt, ösztönzik a kreativitást és fejlesztik a finom motorikus készséget. Ez a kedvenc LEGO játék a végtelen lehetőségek világát nyitja meg előtted.

Legfontosabb jellemzők

  • 6 és 12 év közötti gyermekeknek ajánlott
  • Remek szórakozás minden kis hercegnőnek
  • Téma a kedvenc animációs mese Jégvarázs
  • Fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Erősíti a finom motorikus készséget
  • Darabszám - 701

LEGO Disney - Elsa varázslatos jégpalotája

Csússz be Anna szánján a jégpalotába, majd segíts Elsának, hogy erejét felhasználva kinyissa az ajtókat és feltárja az elcsúsztatható ajtókat, hogy ünnepélyesen bevonuljatok a kastélyba! Fogyasszatok el örömmel egy teát és egy kis süteményt a nagyteremben, majd fordítsátok ki a varázslatos lépcsőt, hogy megnézhessétek az emeleti hálószobákat! Fogd a szánkót, és játsszatok kint a havas erőd udvarán, ahol Olaf, Hóriás és a hógolyók már alig várják, hogy csatlakozzanak a mókához!

A csomag tartalma:
Két minifigura - Elsa fényes palástban, Anna, valamint Olaf, Marshmallow és négy hógolyó
Elsa jégpalotájának részei - hatalmas bejárati ajtó csúszdával, konyha, asztal, székek, zeneterem, mágikus forgó lépcső, hálószoba az emeleten, erkély és egy csúszda
Játszótér részei - fa, hó erőd, hinta, három szánkó
Teáskanna
Poharak
Torta
Sárgarépa
Csokoládé
Zene
Tükör
Szőnyeg

Kód:  LO1453
Termékszám:  5702015867351
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10