Dinoszaurusz LEGO

Szórakoztató kalandok a LEGO® dinoszauruszokkal

A népszerű filmsorozat és tévésorozat ihlette LEGO® Jurrasic World™ építőjáték egyenesen az Isla Nublar szigetére kalauzol, hogy újra átéld a tévéképernyőről ismert kedvenc jeleneteket. Kapd el a dinoszauruszokat, mentsd meg a turistákat és szerezd meg a ritka kincseket! A LEGO® dinoszauruszok garantáltan feldobják a hangulatot.

A LEGO® dinoszaurusz kicsiknek és nagyoknak egyaránt örömet szerez

A LEGO® dínók között többféle, ijesztő és aranyos dinoszauruszokkal is találkozhatsz. A népszerű LEGO® Jurrasic World™ sorozat mellett, amely kifejezetten az őskori gyíkokról szól, a LEGO® Marvel készletekben is megtalálhatók a LEGO® dínók. A legkisebbek pedig a LEGO® DUPLO® készlettel építhetik meg saját Jurassic World-jüket.

LEGO dinoszaurusz
LEGO dinoszauruszok

Hogyan néz ki egy LEGO® dinoszaurusz?

A LEGO® dinoszauruszok lehetnek ijesztők vagy aranyosak, kicsik vagy nagyok. Rajtad áll, hogy a rettenthetetlen T-Rexet, a félelmetes Velociraptort vagy inkább az ártalmatlan növényevő állatok egyikét választod. Ha pedig egy LEGO® dinoszaurusz nem elég, választhatsz a LEGO® Creator készletek közül és újjáépítheted a modelleket.

Dinoszaurusz LEGO

A LEGO® dinoszaurusz játékokat mindenki szereti

A LEGO® dinoszauruszok már évek óta szórakoztatják a gyerekeket, de nemcsak építőkészletek formájában. A márka áll a LEGO® Jurrasic World™ sorozat gyártása mögött is, ráadásul az azonos elnevezésű számítógépes játékkal is játszhatsz.

LEGO dínó

Felhőtlen játékélmény a LEGO® dinoszauruszok társaságában

A LEGO® dinoszaurusz sorozat rengeteg kiegészítőt tartalmaz, hogy magasabb szintre emelhesd a játékélményt. Épületek, autók, motorok, hajók és helikopterek mind a Jurassic World világának részét képezik.

LEGO dinoszaurusz

A LEGO® dinoszauruszok fejlesztik a kreativitást

A LEGO® dinoszauruszok minden korosztályt lenyűgöznek. A LEGO® dinoszauruszokkal való játszás nemcsak szórakoztató, hanem hozzájárul a finommotorika, a képzelőerő és a logikus gondolkodás megfelelő fejlesztéséhez is.

LEGO® dinoszaurusz - Kalandos utazás az őskorba

Ha szereted a dinoszauruszokat és minden velük kapcsolatos dolgot, akkor a LEGO® dinó készleteket egészen biztosan szeretni fogod! A kockák segítségével az egész Jurassic World-öt felépítheted, pont úgy, ahogy a filmben megismerted. Ha pedig arról álmodozol, hogy egy nap majd ásatásokon dolgozol, akkor nem hiányozhat a polcodról a LEGO® dinoszaurusz maradványok készlet az LEGO® Ideas sorozatból.


LEGO® Jurassic World™ - Dinoszauruszok szökésben

Éld át a Jurassic World filmek összes híres jelenetét a LEGO® Jurassic World™ sorozat készleteinek segítségével. Isla Nublar szigetén Rád vár az elszabadult ősgyíkok utáni hajsza, a turisták megmentésének dicsősége, egy kis kincsvadászat és a különböző dinók párharca.


Az ősgyíkok királya a LEGO® dinoszauruszok között is a T-Rex

A Jurassic World legnagyobb rajongói mindenképp be kell szerezzék ezt a LEGO® dinoszaurusz készletet. Mentsd meg John Hammondot, Ellie Sattlert, Ian Malcolmot és mindenki mást a rettegett T-Rex tombolásától. Építsd fel a 7 film ihlette helyszínt, beleértve a park kultikus bejáratát és az irányító központot.


Különleges dinoszaurusz LEGO® – Vess véget a Triceratopsz tombolásának

A Triceratops békés növényevő. De ha megijed valamitől, megállíthatatlanná válik. Ez a tíz tonnás óriásszarvú kolosszus elpusztítja azt, ami az útjába kerül. Pattanj fel a quadra és csald el az ijedt turisták közül a tomboló LEGO® dínót.


A PlayStation játékok közül a LEGO® dinoszauruszok kalandjai sem hiányozhatnak. A játék a Jurassic World filmek eseményein alapszik. Összesen 20 szintet kell teljesíteni, amelyek a sorozat legérdekesebb jeleneteiből állnak és minden jelentős szereplővel vagy dinoszaurusszal játszhatsz. Gyűjtsd össze a csontokat és a DNS-ket és keltsd életre a régen kihalt őshüllőket.


Gallimimus és Pteranodon kitörése – LEGO® dinoszauruszok a földön és a levegőben

Ennek a két LEGO® dinoszaurusznak az utolérése nem lesz egyszerű. A gyorslábú Gallimimus akár 55 km/óra sebességgel is képes futni, a Pteranodon pedig egy repülő hüllő. Azonban a nyomukban van egy kutatójármű két drónnal és hálóvetővel felszerelve. Vigyázz, hogy ne bántsd feleslegesen az állatokat!


LEGO® dínó a gép ellen – vagyis T-Rex vs. Dino-Mech

Ez a legnagyobb csata a szigeten: a legendás T-Rex szembeszáll a Dino-Mech-el. A robotot a gazember Danny Nedermeyer irányítja, akit semmi sem állíthat meg a kincskeresésben a vulkán mélyén. Mindkét LEGO® dínó mozgatható végtagokkal és állkapoccsal rendelkezik, így a harc igazán kemény lesz.


Sokallod egy új LEGO® dinók árát? A LEGO® dinoszaurusz outletben újszerű, felbontott és használt LEGO® dinók várnak rád kedvezőbb áron.


LEGO® Creator dinoszaurusz – 3 ősgyík 1-ben

A LEGO® Creator készlettel rögtön 3 modellhez is hozzájutsz. A félelmetes, éles karmú, hatalmasra nyíló szájú, narancssárga szemű Tirannoszauruszból szarvas fejű Triceratopszot vagy repülő Pterodaktiluszt is építhetsz.


LEGO® dinoszaurusz fosszíliák lelkes paleontológusok számára

A kamasz és felnőtt dinoszaurusz csodálók számára készülnek a dínó LEGO® Ideas készletek, realisztikus csontmaradványokkal, 1:32 méretaránnyal. A készletben három mozgatható modell lapul: Triceratopsz, Pteranodon és T-Rex.


A dinoszaurusz LEGO® készletek szinte már nem is gyerekjátékok. A LEGO® Ideas készlettel a legismertebb dinoszauruszok közül három részletes csontvázát építhetsz meg.