Oldal frissítése

LEGO DC Super Heroes Batman

Kiegészítők a termékhez

LEGO DC Super Heroes Batman

Ez a különleges LEGO DC Super Heroes fejlámpa egy remek ajándék bármelyik kis kalandornak. A Batman figura, akinek LED van a talpában, a gyerekek játékainak kedvenc kiegészítő társa tud lenni. A figura mellkasán lévő gomb megnyomásával villan fel a fény a talpából. A figura egyszerűen leszedhető a szíjáról és például egy táskára vagy kabátra illeszthető - ahol mindig elérhető erőt és inspirációt ad. Energiaellátását egy pár CR2025 elem biztosítja, ami hozzá tartozik a csomaghoz.

Legfontosabb jellemzői

  • Ajánlott életkor: 5+
  • Gyűjthető figura
  • 2 x CR2025 elemmel együtt
  • Különböző szögekbe állítható lábak

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EC 2009 június 18-i, a játékok biztonságáról szóló és minden törvényi rendelet követelményeinek, egységben a cseh szabályozással. Természetesen CE megfelelőségi tanúsítvánnyal is el van látva. 

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Batman
Kód:  HRAa4665
Termékszám:  4895028509422

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10