Oldal frissítése

LEGO Creator Expert 10262 James Bond™ Aston Martin DB5

5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Creator Expert 10262 James Bond™ Aston Martin DB5

LEGO Aston Martin James Bond

LEGO® Creator
James Bond™ Aston Martin DB55

Modell engedéllyel az elkápráztatásra

Építsd meg a Jamed Bond filmek kultikus sportkocsijának átgondolt és elegáns modelljét a LEGO® Creator Expert 10262 James Bond™ Aston Martin DB5 építőkészlet segítségével. De vigyázz, ez a modell határozottan nem csak kiállításra való. Rengeteg funkcióval rendelkezik, amelyekkel bármilyen titkos küldetésre elindulhatsz. Természetesen a LEGO Aston Martin kocsi jól kidolgozott belsőtérrel és egyéb részletekkel rendelkezik.


LEGO věk

Építőmestereknek 16 éves kortól

Auto

A kultikus autó hű mása

LEGO like

Rengeteg funkcióval és mozgatható elemmel



LEGO Aston Martin

Történelem és film

Az Aston Martin DB5 egy népszerű hathengeres sportkocsi 1964-ből. A világhírt mindenekelőtt a filmvászonnak és a Goldfinger című James Bond filmnek köszönheti, de több folytatásban is megjelent - Golden eye (1995), A holnap markában (1997), Casino Royale (2006) és legutoljára a Skyfall (2012). Ebből az autóból összesen 1059 darab készült, és megjelenésekor az ára több, mint  4000 font volt.

Tökéletesen kidolgozott részletek

Mint ahogy az a LEGO autómodellek esetében szokás, a LEGO Aston Martin esetében is nagy hangsúlyt fektettek a részletekre és a valósághű kivitelezésre. A kidolgozott belsőtérben nem hiányzik a kémfelszerelés sem - titkos számítógép és telefon az ajtó rekeszében. Emellett a felnyitható motorházfedél alatt egy 6 hengeres motor rejtőik 1 soros elrendezésben.

LEGO Aston Martin
LEGO Aston Martin

Szórakoztató funkciók

A nyitható motorháztetőn és ajtókon kívül a LEGO Aston Martin az anyósülésen működő katapulttal is fel van szerelve, valamint elfordítható rendszámtáblával, felhúzható hátulsó golyóálló pajzzsal, a kerekeken kihúzható éles tüskékkel és az elülső szárnyon géppuskákkal rendelkezik.

Egy kultikus modell minden rajongónak

Kulturális értékének és kiváló minőségű kivitelezésének köszönhetően ez a darab egyetlen rajongó gyűjteményéből sem hiányozhat, legyen szó LEGO-, Aston Martin- vagy James Bond rajongóról. És az autók minden rajongónak is biztosan nagy örömet okoz majd.

LEGO Aston Martin

LEGO Creator

A LEGO Creator építőkészletet minden kreatív gyermek számára tervezték. Ez a sorozat lehetővé teszi, hogy egyetlen készlet elemeiből több, hasonló témájú modellt építhess meg, ezáltal bővítheted a játék és az építés lehetőségeit. A gyerekek imádják a csodálatos alkalmat, hogy új lehetőségeket fedezhetnek fel és átépíthetik az autók, állatok, gépek, házak és repülőgépek modelljeit. A LEGO Creator építőkészlet kifejleszti a kreativitást, a kézügyességet, a gyermekek képzelőerejét és fantáziáját, és a legnépszerűbb gyermekjátékok közé tartozik. 


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 16 éves kortól

Részletes információk

Ajánlott Felnőtteknek
Sorozat LEGO® Creator Expert
Megjelenési év 2018
Kód:  LO10262
Termékszám:  5702016111828
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20