Oldal frissítése

LEGO Creator 31097 Városi kisállat kereskedés és kávézó

4,8 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Creator 31097 Városi kisállat kereskedés és kávézó

A LEGO Creator készleteket az igazán kreatív gyermekek számára tervezték. Ez a sorozat lehetővé teszi, hogy több, tematikusan hasonló modellt állíts össze a készletben található építőelemekből, hogy még több lehetőséged legyen játszani és építeni. A gyerekek imádják az újabb és újabb dolgok felfedezésének varázslatos lehetőségét és örömmel építik majd át az autókat, állatokat, gépeket, házakat és repülőgépeket. A LEGO Creator készlet fejleszti a kreativitást, a finommotoros képességeket, valamint a gyermekek fantáziáját, nem véletlenül tartozik a legnépszerűbb gyerekjátékok közé.

A LEGO Creator 31097 Városi kisállat kereskedés és kávézó készlet legfontosabb jellemzői

  • A készlet 9 éves és annál idősebb gyermekek számára ajánlott
  • A LEGO Creator készletet többféleképpen össze lehet rakni
  • Fiúk és lányok számára is érdekes téma
  • Fejleszti a kreativitást és serkenti a fantáziát
  • Hozzájárul a finommotoros képességek fejlesztéséhez
  • A Városi kisállat kereskedés és kávézó készlet 969 darabot tartalmaz

LEGO Creator - Városi kisállat kereskedés és kávézó

Üdvözlünk a LEGO háznál, amelyben egy kávézó és egy kisállatkereskedés is található! Csatlakozz a többi vásárlóhoz és menj be a kétszintes kávézóba, ahol ízletes croissant és finom kávé vár rád. Az édességeket és az italokat a virágokkal díszített tetőteraszon ülve is elfogyaszthatod, ráadásul élvezheted az egész városra nyíló, lenyűgöző kilátást. Miután jóllaktál, menj el a kisállatboltba, ahol egy kutya, egy hal az akváriumban, egy tukán és egy egér várja új gazdáját. A nap végén szállj meg az apartmanban, amelyben TV, kanapé és ágy található. Emellett, ha kedved tartja, az áruházat többszintes bankká vagy éppen villamossal ellátott Piac utcává alakíthatod. Siess, a LEGO Creator ezernyi kalanddal csak rád vár!

A csomag tartalma:
3 minifigura
3 az 1-ben modell: kisállatbolt, kávézó, bank, Piac utca villamossal
kiegészítők: kültéri kiülős helyek, bögre, croissant, virág dekoráció, bankjegykiadó automata, hot dog stand, tűzcsap, közlekedési lámpa, akvárium, hal, egér, tukán, kutya, kanapé, ágy, éjjeliszekrény, televízió, napkollektor


Kód:  LO31097
Termékszám:  5702016367911
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15