Oldal frissítése

LEGO Creator 31087 Terepjáró homokfutó

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Creator 31087 Terepjáró homokfutó

A LEGO Creator építőkészletet minden kreatív gyermek számára tervezték. Ez a sorozat lehetővé teszi, hogy egyetlen készlet elemeiből több, hasonló témájú modellt építhess meg, ezáltal bővítheted a játék és az építés lehetőségeit. A gyerekek imádják a csodálatos alkalmat, hogy új lehetőségeket fedezhetnek fel és átépíthetik az autók, állatok, gépek, házak és repülőgépek modelljeit. A LEGO Creator építőkészlet kifejleszti a kreativitást, a kézügyességet, a gyermekek képzelőerejét és fantáziáját, és a legnépszerűbb gyermekjátékok közé tartozik.

A LEGO 31087 Terepjáró homokfutó fő jellemzői

  • 6 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas
  • Egyetlen építőkészlet többféleképpen is megépíthető
  • Fiús és lányos témák - autók, házak, építőipari gépek, hajók, állatok és sok más
  • Fejleszti a kreativitást és serkenti a képzelőerőt
  • A LEGO Creator Terepjáró homokfutó fejleszti a finommotorikát
  • A kockák száma - 147

LEGO Creator -Terepjáró homokfutó

Indulj a sivatagba, és fedezd fel a poros kemény tájat a LEGO Creator Terepjáró homokfutó készlettel! Magukkal ragadnak a robusztus kerekek, a kidolgozott pilótafülke piros üléssel, a nyitható bukókeret, a hátsó motort légbeszívóval, az első fényszórók, a hátsó szárny, a kipufogó és a mutatós, figyelemfelkeltő kék, sárga és fehér színkombináció. Száguldj a barátságtalan tájon a homokfutóval vagy a Quad Bike-kal, vagy vess egy pillantást a tájra madártávlatból a gyors repülőgépből! A LEGO Creator 3 az 1-ben készlettel a szórakozás soha nem ér véget!

A csomag tartalma:
homokfutó
Quad Bike
repülőgép

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Részletes információk

Ajánlott Gyerek
Darabszám 147 db
Sorozat LEGO® Creator 3in1
Téma Járművek, Autók
Megjelenési év 2018
Kód:  LO31087
Termékszám:  5702016367829
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20