Oldal frissítése

LEGO Creator 10252 Volkswagen Bogár

5 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Creator 10252 Volkswagen Bogár

A LEGO Creator kreatív gyerekek számára készült. Ezen sorozat jellemzője a több hasonló modell építésének lehetősége témán belül, egyetlen készlet segítségével, növelve így a játék és az építés lehetőségét. A gyermekek imádni fogják az autók, állatkák, gépek, házak és repülők átalakítását. A LEGO serkenti a képzelőerőt, ösztönzi a kreativitást, fejleszti a finom motorikus készséget és a gyermekek körében a legnépszerűbb építőjáték. Ezúttal egy egyedi sorozat jelenik meg, amelyből a Volkswagen Bogár szerelhető össze és leginkább idősebb gyermekek vagy felnőttek fogják értékelni.

Legfontosabb jellemzők

  • 16 éves kortól ajánlott
  • Különleges Volkswagen Bogár kiadás
  • Pontosan kidolgozott apró részletek
  • Fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Erősíti a finom motorikus készséget
  • Darabszám 1167

LEGO Creator - Volkswagen Bogár

Ez a készlet minden LEGO rajongót lenyűgöz! Ezen a gyönyörűen kidolgozott LEGO modellen számos olyan eredeti részletet találsz, amelyek visszaadják a jármű jellegét és báját. Ilyen például az azúrkék színösszeállítás, az ívelt sárhányók, a fehér keréktárcsák a jellegzetes dísztárcsákkal, a kerek fényszórók és a sárvédőre szerelt irányjelzők. Ha felemeled elöl a motorháztetőt, egy pótkereket és egy üzemanyagtartályt láthatsz benne, míg hátul egy részletesen kidolgozott, 4-hengeres, léghűtéses motort találsz. Még az ajtókat is kinyithatod, vagy a tetőrészt is leemelheted, hogy hozzáférhess a kidolgozott belső térhez. Döntsd előre a hátsó ülést, és feltárul egy csomagtartó tér, benne egy strandtörölközővel, és természetesen egyetlen 1960-as évekbeli VW Bogár sem lenne teljes szörfdeszka és hűtődoboz nélkül, amelyek tökéletes kellékei egy vízparton töltött kellemes napnak!

 

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 16 éves kortól

Részletes információk

Ajánlott Felnőtteknek
Sorozat LEGO® Creator Expert
Megjelenési év 2017
Kód:  LO10252
Termékszám:  5702015591171
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15