Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO Classic 10703 Kreatív doboz építőknek

5 8 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

LEGO Classic 10703 Kreatív doboz építőknek

A LEGO Classic tökéletes választás mindazok számára, akik először játszanak a LEGO-val. Ezen készlet elemei gyermekét a kreatív és szórakoztató építés világába varázsolja. Szabadjára engedheti fantáziáját vagy ihletet meríthet az útmutatóból. A LEGO serkenti a képzelőerőt, ösztönzi a kreativitást, fejleszti a finom motorikus készséget és a gyermekek körében a legnépszerűbb építőjáték.

Legfontosabb jellemzők

  • Ideális kezdő építők számára
  • Kreatív készlet a határtalan alkotásra
  • Fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Erősíti a finom motorikus készséget
  • Ajtók, ablakok, különböző formák és színek, különleges elemek
  • Három nehézségi szint
  • Útmutató

LEGO Classic - Kreatív építőkészlet

Élvezd a szórakozás és kreativitás végtelen világát ezzel az építőkészlettel, amelyben nagy választékban találsz világos, élénk színű ajtókat, ablakokat, formákat és rengeteg különleges elemet! Formálj meg gyönyörű épületeket, izgalmas üzleteket, barátságos kávézókat, díszes pagodákat, varázslatos kastélyokat és bármit, amit szeretnél! Nézd meg a mellékelt útmutatót, vagy keress inspiráló ötleteket online! Álmodd meg, építsd meg és játssz a LEGO Classic építőkészlettel!

Kód:  LO1407
Termékszám:  5702015868860
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05