Oldal frissítése

LEGO Classic 10692 Kreatív építőelemek

4,7 16 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Classic 10692 Kreatív építőelemek

Az építési lehetőségek száma végtelen, hiszen a 29 különböző színű klasszikus kockák mellett olyan különleges elemek is vannak itt, mint az ajtók, ablakok, kerekek, szemek és propellerek. Szóval építhetsz házakat, autókat, állatokat, figurákat, szerszámokat és sok más dolgot - röviden, bármit ami eszedbe jut. Ha pedig nem tudod, hogy hogy fogj neki, találsz útmutatót és néhány ötletet is a kezdéshez. A készlet része egy praktikus doboz, amelyben tárolhatóak a kockák.


 LEGO Classic 10692

LEGO Classic - Kreatív építőelemek

A LEGO Classic tökéletes választás mindazok számára, akik először játszanak a LEGO-val. Ezen készlet elemei gyermekét a kreatív és szórakoztató építés világába varázsolja. Szabadjára engedheti fantáziáját vagy ihletet meríthet az útmutatóból. A LEGO serkenti a képzelőerőt, ösztönzi a kreativitást, fejleszti a finom motorikus készséget és a gyermekek körében a legnépszerűbb építőjáték.


Legfontosabb jellemzők

  • Ideális kezdő építők számára
  • 29 színárnyalat
  • 2 szempár
  • 2 típusú ajtó
  • Ablak
  • Kerekek
  • Tengelyek - alváz
  • Propeller
 LEGO Classic 10692


A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Részletes információk

Ajánlott Gyerek
Darabszám 221 db
Sorozat LEGO® Classic
Megjelenési év 2015
Kód:  LO972
Termékszám:  5702015355704
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15