Oldal frissítése

Iskolai szett LEGO City Fire Small iskolai aktatáska, 2 részes

Kiegészítők a termékhez

Iskolai szett LEGO City Fire Small iskolai aktatáska, 2 részes

Különleges ajánlat minden kis tűzoltónak! Összeállítottunk számukra egy egyedi készletet, amely egy extra iskolatáskát és egy univerzális kistáskát tartalmaz, modern designnal és népszerű LEGO motívummal. A hátizsák ergonómikus kialakítása, légáteresztő anyaga, valamint az állítható, párnázott vállpántja garantálja a kényelmes viselést. A pántok fényvisszaverő csíkkal és bordázott hevederrel rendelkeznek. 

Főbb jellemzők

  • Modern design LEGO motívummal
  • Első zseb az uzsonnásdoboznak
  • Kulcstartó a táska belsejében
  • Címke
  • Hátsó rekesz a nehezebb tárgyaknak
  • Oldalsó hálós zseb

A merev műanyag alsó rész stabilizálja és védi a hátizsákot a szennyeződésektől és a nedvességtől, valamint megnöveli annak élettartamát. Számos praktikus kiegészítő rekesz található a táskában, mint az első zseb az uzsonnásdobozhoz, a kulcstartó vagy a speciális tolltartó. A kényelmes illeszkedésért a táska egy speciális hevederrel van felszerelve, hogy mozgás közben is a helyén maradjon. 

Kód:  HRAa9000
Termékszám:  5711013026561

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15