Oldal frissítése

LEGO City 60210 Légi rendőrségi légibázis

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO City 60210 Légi rendőrségi légibázis

A LEGO Légi rendőrségi légibázis készlet tökéletes választás minden kisfiúnak! A LEGO City-t a városi élet ihlette, és kiváló lehetőséget nyújt a gyerekeidnek, hogy megtapasztalják ezt az életet. A kicsik az összes fő témát megtalálják az órákon át tartó játékhoz, a rendőrségtől és a tűzoltóságtól kezdve a rengeteg csodálatos járműn át az ikonikus épületekig - miközben megszeretik építésüket és a velük való játékot. A LEGO City Légi rendőrségi légibázis tele van a fantáziát szárnyra keltő részletekkel, így rendkívüli változatosságot nyújt. Ez a végtelen lehetőségek világa, amely növeli a gyermekjátékok sokszínűségét és szórakoztató képességét. Ez a népszerű LEGO City készlet hat éves vagy annál idősebb gyermekek számára ajánlott.

A LEGO City 60210 építőkészlet legfontosabb jellemzői

  • 6 éves kortól ajánlott
  • A városi élet csodálatos világa
  • Épületek, járművek, foglalkozások, helyzetek
  • Fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Fejleszti a finommotoros készségeket
  • A gyermek egyedül is játszhat, de akár az egész család is csatlakozhat
  • A LEGO Légi rendőrségi légibázis 529 elemet tartalmaz

     

    LEGO City - Légi rendőrségi légibázis

    Védd meg LEGO City állampolgárait a 60210-es Légi rendőrségi légibázisépítőkészlet segítségével! Minden LEGO City állampolgár veszélybe kerülhet, így állandóan járőrözik a légi rendőrség, amely  három emeletes irányítótoronnyal is rendelkezik, ahonnan figyelemmel kísérhetik a gyanús tevékenységeket és riasztani tudják a polgárokat. A felnyitható orrú rendőrségi géppel a rendőrség azonosítani tudja a gazembert, majd ejtőernyővel kiugorva a nyomába eredhet. A légierő bázis készlet tartalmaz egy menekülő autót, amely lehetővé teszi a bűnözők számára, hogy meneküljenek az igazságszolgáltatá elől! 

    A csomag tartalma:
    6 LEGO City minifigura (2 légi rendőrség, 2 rendőr, 2 bűnöző).
    Háromemeletes irányítótorony, tároló a repülőneknek, irodák a földszinten, műholdas vevő a tetőn, szerszámkészlet és egy börtöncella ággyal és egy fal a meneküléshez.
    A rendőrség tartalmaz egy leválasztható fúvókával ellátott rendőri csomagot, egy vékony textil ejtőernyőt, egy rendőrségi zsákot, összecsukható szárnyakat, egy rendőrségi motorkerékpárt, egy láncot és egy horoggal rendelkező bűnözői autót.


    Kávéfőző és bögre, PC képernyővel, 2 képernyő a vezérlő toronyhoz, 3 pár bilincs, 2 adó, 3 nyitható sisak, rendőrségi sapka és biztonsági kamera.

     

    Paraméterek

    Tudni érdemes

    Alsó korhatár 6 éves kortól

    Részletes információk

    Ajánlott Gyerek
    Sorozat LEGO® City
    Megjelenési év 2018
    Kód:  LO60210
    Termékszám:  5702016369939
    Linkek: Gyártó honlapja:

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB20