Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO City 60209 Légi rendőrségi gyémántrablás

5 2 értékelés

LEGO City 60209 Légi rendőrségi gyémántrablás

A LEGO Légi rendőrségi gyémántrablás készlet tökéletes választás minden kisfiúnak! A LEGO City-t a városi élet ihlette, és kiváló lehetőséget nyújt a gyerekeidnek, hogy megtapasztalják ezt az életet. A kicsik az összes fő témát megtalálják az órákon át tartó játékhoz, a rendőrségtől és a tűzoltóságtól kezdve a rengeteg csodálatos járműn át az ikonikus épületekig - miközben megszeretik építésüket és a velük való játékot. A LEGO City Légi rendőrségi gyémántrablás tele van a fantáziát szárnyra keltő részletekkel, így rendkívüli változatosságot nyújt. Ez a végtelen lehetőségek világa, amely növeli a gyermekjátékok sokszínűségét és szórakoztató képességét. Ez a népszerű LEGO City készlet hat éves vagy annál idősebb gyermekek számára ajánlott.

A LEGO City 60209 építőkészlet legfontosabb jellemzői

  • 6 éves kortól ajánlott
  • A városi élet csodálatos világa
  • Épületek, járművek, foglalkozások, helyzetek
  • Fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Fejleszti a finommotoros készségeket
  • A gyermek egyedül is játszhat, de akár az egész család is csatlakozhat
  • A LEGO Légi rendőrségi gyémántrablás 400  elemet tartalmaz

 

LEGO City - Légi rendőrségi gyémántrablás

Tegyél igazságot  és üss rajta a tolvajokon, akik egy drága ékszert loptak el! Ezel megvéded a LEGO város többi lakóját. A rablók értékes  gyémánt ékszereket loptak és épp menekülnek. Te vagy az egyetlen reménység a LEGO City lakosai számára. Hála a légi rendőrségnek, amely az egész várost a levegőből figyeli, a gazemberek nem lehetnek messze. Bár a tolvajok saját helikopterrel rendelkeznek, az ékszerek biztonsággal előkerülhetnek, mert a légi rendőrség félelmetes rendőrtisztjei saját páncélozott hátirakétával rendelkeznek, akik ellen a bűnözők nem tehetnek semmit. 

A csomag tartalma:
4 LEGO City minifigura (2 rendőr, 2 tolvaj).
A rendőrség páncélozott szállítója nyitható tetővel és működő fény- és hangkockával, börtöncellával és gyémánttrezorral.
Két forgatható rotorral ellátott helikopter nyitható pilótafülkével, egy műanyag hegymászó kötél a bűnözők számára, hogy ellopják a széfet.
Gyémánt, 3 nyitható sisak, kalap, körfűrész és bilincs.

 

Kód:  LO60209
Termékszám:  5702016369922
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15