Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Építőjáték LEGO City 60202 Figuracsomag - kültéri kalandok

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Építőjáték LEGO City 60202 Figuracsomag - kültéri kalandok

A LEGO City-t a városi élet ihlette, és kiváló lehetőséget nyújt a gyerekeidnek, hogy megtapasztalják ezt az életet. A kicsik az összes fő témát megtalálják az órákon át tartó játékhoz, a rendőrségtől és a tűzoltóságtól kezdve a rengeteg csodálatos járműn át az ikonikus épületekig - miközben megszeretik építésüket és a velük való játékot. A LEGO City tele van a fantáziát szárnyra keltő részletekkel, így rendkívüli változatosságot nyújt. Ez a végtelen lehetőségek világa, amely növeli a gyermekjátékok sokszínűségét és szórakoztató képességét. Ez a készlet 14 minifigurát és kiegészítőket tartalmaz.

A LEGO 60202 legfontosabb jellemzői

  • 5 és 12 év közötti gyermekeknek ajánlott
  • A városi élet csodálatos világa
  • Épületek, járművek, foglalkozások, helyzetek
  • A LEGO építőkészlet fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Fejleszti a finommotoros készségeket
  • A gyermek egyedül is játszhat, de akár az egész család is csatlakozhat
  • A Figuracsomag építőkészlet - kültéri kalandok 164 elemet tartalmaz

Építőjáték LEGO City 60202 Figuracsomag - kültéri kalandok

Ezzel a kiegészítőket tartalmazó LEGO építőkészlettel bárhová eljuthatsz. Biciklizz el egy előre kiválasztott helyre, ahol sátorban töltheted az éjszakát. Reggel hajókázz a folyón, és fogj halat a reggelihez. Majd menj el túrázni és sziklát mászni - ne felejtsd magaddal vinni a fényképezőgépet sem, hátha lencsevégre kaphatsz egy sast a fiókájával! Azonban visszafelé légy óvatos a lehulló sziklákkal, és mindig viseld a sisakot! Ezzel a csomaggal kibővítheted a LEGO készleteidet, és sok már eredeti történetet és kalandot találhatsz ki.

A csomag tartalma:
14 minifigura - gyerekek és felnőttek
Sas figura és sasfióka
hegyi kerékpár, csónak, sátor felnyitható oldallal
sziklafal, ugrató, táblák
kiegészítők - 2 lapát, fényképezőgép, lámpa, hátizsák, 3 sisak, 2 mentőmellény, hal

Kód:  LO60202
Termékszám:  5702016108958
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15