Oldal frissítése

LEGO City 60182 Furgon és lakókocsi

4,9 11 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO City 60182 Furgon és lakókocsi

A LEGO City-t a városi élet ihlette, és egy remek módja annak, hogy a gyerekek betekintést nyerjenek a városi életformába. Órákon keresztül játszhatnak, kibontakozhatnak a különböző feladatkörökben a rendőrségtől és tűzoltóságtól egészen a rengeteg érdekes járműig és ikonikus épületig - a gyerekek imádják őket összerakni, majd játszani velük. A LEGO City tele van ötletes részletekkel egy világban, amely mindig változik. Ez egy olyan világ, mely végtelen lehetőségéket rejt mind a gyerekek játékai, mind pedig a szórakoztatásuk számára. Ez a népszerű LEGO City készlet 5 éves kortól ajánlott.

A LEGO City 60182 Furgon és lakókocsi főbb jellemzői

  • 5 és 12 év közötti gyermekek számára ajánlott
  • A városi élet csodálatos világát mutatja be
  • Épületek, járművek, foglalkozások, helyzetek
  • A LEGO City Furgon és lakókocsi segíti a kreativitás és a fantázia fejlődését
  • lőerőt
  • Finom motoros mozgások fejlesztése
  • A gyermek egyedül, vagy akár az egész családdal együtt is játszhat
  • Darabszám - 344

Lego CITY - Furgon és lakókocsi

Itt az ideje nyaralni! Pakold be a furgont és a lakókocsit és irány egy vidám családi vakáció. Csomagold be az összes felszerelést, és ne felejtsd el a fényképezőgépet, rengeteg lehetőséged lesz fotózni. Találd meg a megfelelő helyet az erdőben, állítsd fel a lakókocsit és menj horgászni. Jobb ha fogsz valamit, különben semmi sem lesz vacsorára! Nézd, egy új barátra leltél, és még egy halat is sikerült kifogni. Remek íze lesz majd este. Végül bújj a palan alá és engedd át magad a pihenésnek, töltsd fel magad energiával egy újabb remek napra. 

Csomag tartalma:
3 minifigura - anya, apa és a fiú és egy rák figura
Egy oldalán nyíló lakóautó, nyitható ajtóval, kivehető elülső tetővel, bútorokkal és kitámasztólábbal rendelkezik, így egyedül  is megállhat
Furgon levehető kabintetővel, minifigura kabinnal és ággyal és vonóhoroggal a lakókocsihoz
Kiegészítők: háló, játszócsónak, kamera, gázégő, serpenyő, hal, 2 csésze, 2 szék és egy kis összeépíthető asztal

Kód:  LO60182
Termékszám:  5702016077513
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10