Oldal frissítése

LEGO City 60181 Erdei traktor

4,7 13 értékelés

LEGO City 60181 Erdei traktor

A LEGO City-t a városi élet ihlette, és egy remek módja annak, hogy a gyerekek betekintést nyerjenek a városi életformába. Órákon keresztül játszhatnak, kibontakozhatnak a különböző feladatkörökben a rendőrségtől és tűzoltóságtól egészen a rengeteg érdekes járműig és ikonikus épületig - a gyerekek imádják őket összerakni, majd játszani velük. A LEGO City tele van ötletes részletekkel egy világban, amely mindig változik. Ez egy olyan világ, mely végtelen lehetőségéket rejt mind a gyerekek játékai, mind pedig a szórakoztatásuk számára. Ez a népszerű LEGO City készlet 5 éves kortól ajánlott.

 A LEGO City 60181 Erdei traktor főbb jellemzői:

  • Az 5 és 12 év közötti gyermekek számára ajánlott
  • A városi élet csodálatos világát mutatja be
  • Épületek, járművek, foglalkozások, helyzetek
  • A LEGO City Erdei traktor segíti a kreativitás és a fantázia fejlődését
  • Finom motoros mozgások fejlesztése
  • A gyermek egyedül, vagy akár az egész családdal együtt is játszhat
  • Darabszám: 174

Lego CITY - Erdei traktor

Rengeteg munka vár rád! Vedd fel a sisakot, és irány az erdő, amelyre egy könyörtelen vihar csapott le. A fáradhatatlan traktor türelmetlenül várja az első rakományt. Emeld fel a kidőlt fákat az állványra, majd vágd szét őket a láncfűrésszel. Ne felejtsd el magaddal vinni a fenyőpalántákat. Ha az összes fát összeszedted, ültsd el a palántákat. Ez segíteni fogja LEGO City erdejének növekedését.  

 

 

A csomag tartalma:
Erdei munkás minifigura
Masszív kerekű traktor nyitható fogóollóval, 2 lánc, kis összerakható rönkállvány
Tartozékok: motorfűrész, lapát, kis fenyőfák és 2 összerakható rönk

 
Kód:  LO60181
Termékszám:  5702016077506
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10