Oldal frissítése

LEGO City 60174 Hegyi Rendőrkapitányság

4,9 8 értékelés

LEGO City 60174 Hegyi Rendőrkapitányság

Nézd meg mi történik a Lego City Hegyi Rendőrkapitányság szettjében - ez a szett mindenkinek megfelelő szórakozást nyújt! A LEGO City-t a városi élet ihlette, nagyszerű lehetőséget nyújt a gyerekeknek arra, hogy megtapasztalják ezt a fajta életet. A Hegyi Rendőrkapitányság szettjében a gyerekek mindent megtalálnak, amire az órákon át tartó játékhoz szükségük lehet: rengeteg csodálatos jármű és ikonikus épületek -  garantáltan szeretnek majd a szettel építeni, majd ezt követően azzal játszani. A LEGO City tele van fantáziadús részletekkel, pontosan ezért nagyon változó világot nyújt, a végtelen lehetőségek tárházát, amely növeli a gyermeki játék és a szórakozás sokszínűségét. A népszerű LEGO City építőjáték szett 6 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

A LEGO City 60174 Hegyi Rendőrkapitányság főbb jellemzői

  • Ajánlott 6 és 12 év közötti gyermekeknek
  • Ismerd meg milyen az élet a csodálatos városi világban
  • Számos épület, jármű, foglalkozás és helyzet 
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a képzelőerőt
  • A LEGO City Hegyi Rendőrkapitányság fejleszti a finommotoros készségeket 
  • A gyermek játszhat egyedül, vagy csatlakozhat hozzá az egész család is
  • Darabszám - 663

LEGO City - Hegyi Rendőrkapitányság

Riadó! Mi az a fura fa alakú mozgó teremtmény a kapitányság mellett? Miért repül a helikopter alacsonyan felettünk és mire készül a pilóta azzal a horgos lánccal? Nos, Ő éppen próbálja kiszabadítani kedves barátját a börtönből! Menj, töltsd meg a hálókilövőt a kapitányság tetején és próbáld meg eltalálni a helikoptert! Eközben a többi rendőr beugrik az autóba, és a földön próbál a bűnözők nyomába eredni. És vajon mi van a barlangban a börtön alatt? Ajaj, ez egy hegyi oroszlán, amely készen áll a támadásra! Gyorsan, állítsd meg a bűnözőt, mielőtt az kimenekíti a barátját a börtönből! Zárd vissza mindkettőjüket a Hegyi Rendőrkapitányság cellájába!

Csomag tartalma:
7 minifigura - rendőrparancsnok, pilóta, 2 rendőrtiszt, 3 bűnöző és a hegyi oroszlán, kétszintes hegyi rendőrkapitányság forgó műholdakkal, hálókilövő, garázs és rámpa a járműhöz, börtöncella kitörhető fallal/ajtóval, kötél a szökéshez, iroda asztalokkal, barlang a börtön alatt ugrásra képes hegyi oroszlánnal, helikopter leszálló létrával, rendőri helikopter nyitott pilótafülkével és forgó propellerekkel, lánc horoggal, 4x4-es rendőrautó világítással és egy rendőri off-road motorkerékpár, kiegészítők: 2 csésze, 2 aranyrúd, háló, távcső, rádió, zseblámpa, megafon és 3 pár bilincs.

Kód:  LO60174
Termékszám:  5702016109559
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10