Oldal frissítése

LEGO City 60173 Hegyi letartóztatás

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO City 60173 Hegyi letartóztatás

A LEGO City-t a városi élet ihlette, és nagyszerű lehetőséget nyújt gyermekeinek arra, hogy megismerjék ezt az életet. Megtalálható itt az összes fő téma, ami órákon át elszórakoztat, a rendőrségtől kezdve a tűzoltóságon át egészen a csodás járművek és jellegzetes épületek sokaságáig - imádni fogják a játékot vele. A LEGO City tele van fantáziadús részletekkel, mert ez egy nagyon változó világ. A végtelen lehetőségek világa, amely a gyermekjátékok sokaságát nyújtja és nagyszerűen szórakoztat. A népszerű LEGO City építőjáték ajánlott gyermekek számára már 5 éves kortól. 

A LEGO City 60172 Hegyi letartóztatás legfontosabb jellemzői

  • 5 és 12 év közötti gyermekek számára  
  • A városi élet csodálatos világa
  • Épületek, járművek, foglalkozások, helyzetek
  • A LEGO City Hegyi letartóztatás fejleszti a kreativitást és támogatja a fantáziát 
  • A finom motorika gyakorlása
  • A gyermek egyedül is játszhat, de bekapcsolódhat az egész család  
  • 303 darab

LEGO CITY - Letartóztatás a hegyekben

Vedd ki a jelvényed, és csatlakozz a LEGO City Hegyi rendőrséghez. Ugorj fel a rendőrségi helikopterre, és keresd meg a hegyi búvóhelyükön rejtőző bűnözőket! Nézd, ott egy nyiladék! Az ott egy bűnöző... a fürdőkádban?! Töltsd meg a hálókilövőt, miközben a búvóhely fölött lebegsz, közben a társad leereszkedik a meglepett bűnöző mellé. Ereszkedj kissé lejjebb, és célozd meg a hálóval a másik bűnözőt, aki épp a homokfutóval próbál elszökni. Jaj, ne, vigyázz, ott egy éhes medve, mézet keres!

Csomag tartalma:
4 mini figura: rendőr, pilóta, 2 bűnöző és medve figura
kétemeletes bűnöző búvóhely káddal, nyitható ajtókkal, kaptárral és egy lánccal ellátott daruval
rendőri helikopter két forgószárnnyal, egy hálókilövő és egy kötéltekercs horoggal, nyitható pilótafülke és hátsó tolóajtó
bűnöző homokfutó - hellyel a hátizsáknak
Kiegészítők: 4 adag víz, háló, fésű, bögre, térkép, hátizsák és 2 bankjegy

Kód:  LO60173
Termékszám:  5702016077544
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20