Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO City 60172 Üldözés a földúton

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO City 60172 Üldözés a földúton

A LEGO City-t a városi élet ihlette, nagyszerű lehetőséget nyújt a gyerekeknek arra, hogy megtapasztalják ezt a fajta életet. Számos járművel és minifigurával játszhatnak az élet minden területéről, a rendőr és tűzoltó autóktól kezdve egészen a hihetetlen járművekig és ikonikus épületekig, amelyek lehetővé teszik a gyermekeknek, hogy egy valósághű, élettel teli várost építsenek meg, számos órányi szórakozást garantálva. A Lego City egy csodálatos részletgazdagságú és dinamikus világ, amely fejleszti a gyerekek képzeletét és kreativitását. A népszerű LEGO City építőjáték szett 5 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

 LEGO City 60172 Üldözés a földúton szett legfontosabb jellemzői

  • Ajánlott 5 és 12 év közötti gyermekeknek
  • Ismerd meg milyen az élet a csodálatos városi világban
  • Számos épület, jármű, foglalkozás és helyzet 
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a képzelőerőt
  • A LEGO City Üldözés a földúton szett fejleszti a finommotoros készségeket 
  • A gyermek játszhat egyedül, vagy csatlakozhat hozzá az egész család is
  • Darabok száma - 297

LEGO CITY - Üldözés a földúton

Egy újabb mókás hajsza veszi kezdetét, ezúttal a LEGO City Üldözés a földúton szettjével! Vedd elő a jelvényedet, ugorj be a 4 × 4-es rendőrautóba, és eredj a bűnözők nyomába a hegyekben. De légy rendkívül óvatos, ugyanis a kőomlás bármikor megállíthat. Azonban ez még a segítségedre is lehet, a sziklaomlás most éppen arra kényszerítette a tolvajt, hogy leállítsa a quadját. Küldd utána partneret az off-road motorkerékpárral, töltsd fel a hálókilövőt és célozz! Vajon sikerül elfogni a tolvajt, mielőtt elmenekülne?

Csomag tartalma:
3 minifigura: 2 rendőr és egy tolvaj
Egy 4 × 4-es rendőrautó, off-road gumiabroncsokkal, mini-fülkével, hálókilövővel, rendőrségi off-road motorkerékpár támasztóval, a tolvajok 4 × 4-es lopakodó quad kerékpárja kabinnal és pakolótérrel hátul
kiegészítők: hátizsák, háló, 2 bankjegy, figyelmeztető jelzés, bilincs és rádió

Kód:  LO60172
Termékszám:  5702016077537
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10