Oldal frissítése

LEGO City 60110 Tűzoltóállomás

4,7 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO City 60110 Tűzoltóállomás

Tűzoltók - hihetetlen szórakozás igazi srácoknak! A LEGO City készleteket a városi élet ihlette és gyermeke kiváló lehetőséget kap ezen élet megismerésére. Órákig eljátszhat a főbb témakörökkel, a rendőrséggel, a tűzoltósággal, a csodálatosabbnál csodálatosabb autókkal és ikonikus épületekkel - lenyűgözi őt az építés és az utánna való játszás. A LEGO City apró részletei serkentik a képzelőerőt és rendkívül változékony világot nyit meg gyermeke előtt. Ez a végtelen lehetőségek világa, amely növeli a játék lehetőségeit és a szórakozást. Ezt a kedvenc LEGO City játékot 6 éves kortól ajánljuk gyermekének.

Legfontosabb jellemzők

  • 6 és 12 év közötti gyermekeknek ajánlott
  • A városi élet csodálatos világa
  • Épületek, járművek, foglalkozások, helyzetek
  • Fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Erősíti a finom motorikus készséget
  • A gyermek egyedül is eljátszik, de bekapcsolódhat az egész család is
  • Darabszám - 919

Lego City - Tűzoltóállomás

Segíts a tűzoltónak felrakodni a felszerelést az autóra és a helikopterre! Ebédidő van, csússz le a tűzoltóság központjába a rúdon és irány a tűz színhelye! Légy hős és mentsd meg a hot dog árus boltját, mielőtt hamuvá válik. Útközben adj egy csontot a tűzoltóság kutyájának is! Jaj, a hot dog árus boltját ellepte a tűz! Vedd elő a tűzoltófecskendőt és a különleges koronglövőt és oltsd el a lángokat, hogy megmentsd a sült csirkeszárnyakat!

A csomag tartalma:
6 minifigura - négy férfi tűzoltó, női tűzoltó, bolt tulajdonos, kutya
Tűzoltóság részei - két garázs, tűzoltóállomás (összesen 9 különböző épület kombinációval), elemlámpa, rádió, tűzoltó készülék, fejsze, fűrész, bögre, kávéfőző, csontok, csirkecomb, 2 kolbász

Kód:  LO1103
Termékszám:  5702015591898
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20