Oldal frissítése

LEGO City 60047 Police Station

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO City 60047 Police Station

Egy sor rendőrkapitányságok védelemért felelős a városban. Start a rendőrség riasztás, mert a vontatót tépett egy börtön ablak lánc és segít foglyok menekülni. Egy másik rab megpróbált a tetőablak a tetőn, és rugdossa még egy titkos folyosón a WC. Gyorsan leveszi egy rendőrségi helikopter, és nézni a bűnözők elől a magasból. Ezután engedje őket egy rendőrautó és egy motorkerékpár, mielőtt eltűnik örökre. A készlet tartalma 7 minifigurát különböző tartozékokkal 3 tiszt, egy rendőr és három bűnözők.
LEGO City tervezték minden kis építők és szerelmesei a város. Ebben LEGO City, mert megtalálja, amire szüksége van az életben, legyen az építés, üzemeltetés és polgárainak védelméhez.LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.
Műszaki adatok:
Product Line:LEGO City
Darabszám:
854
Ajánlott kor:
6-12 éves korig
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO530
Termékszám:  5702015115605
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20