Oldal frissítése
Október 23-a, péntek nemzeti ünnep. Ezen a napon budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban továbbra is kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO Boost 17101 Kreatív robotok

-11%
51 690 Ft
46 090 Ft
36 290 Ft áfa nélkül

LEGO Boost 17101 Kreatív robotok


A LEGO mindig a modern trendek előtt jár. A LEGO Mindstorms széria a tökéletes LEGO BOOST kis robotok építéshez és egyszerű programozáshoz. A készlet interaktív, motorikus elemeket is tartalmaz, amelyet a gyermekek pontosan a tetszésük szerint programozhatnak. Robot, macska, gitár, Autobuider, és mini modellező gép - öt modell egy papírdobozban, amely maximális szórakozást nyújt a gyermekeknek, anyukáknak és apukáknak. Csak csomagold ki, építsd meg a kiválasztott modellt,telepítsd a LEGO alkalmazást a tabletedre, programozd be a mozgást, és élvezd a végnélküli szórakozást! A tablet alkalmazás ingyenes és utasítást is tartalmaz a modellek összerakásához.


A robot reagál az emberi hangra, minden irányban mozog és felismeri a színeket. Pontosan azt csinálja, amit beállítasz az alkalmazásban. Öt lenyűgöző modell a csomagban. A gyermekek összeszerelhetik a következő modelleket: Vernie robot, M.TR4, Guital4000, Frankie macska és AutoBuilder. A LEGO Boost 7 és 12 éves korosztály számára ajánlott.  Vernie robot

A Vernie robot beszél, előre és hátra mozog, fordul és még táncolni is tud. Érzékelői felismerik a színeket és a távolságokat. Egy parancs pedig nagyon "veszélyes" eredményt is hozhat. Mindemellett pedig rendkívül aranyos! 


Frankie macska

Frankie macska szeret vajat enni a poharából, tökéletesen énekel, méltóságteljesen sétál, és mindent figyel a nagy szemeivel. Emellett ínyenc is - imádja szaglászni a halcsontokat. Szereti, ha simogatod - csak figyeld a farkát! 


Guitar4000

Gyakorolsz, hogy rock sztárrá válhass? Csak építsd meg a LEGO Interactive Boost Guitar4000-et és kezdj el játszani! A programozható érzékelőknek köszönhetően úgy pontosan úgy hangzik, ahogy azt az alkalmazásban beállítod.


AutoBuilder

Egy gép, amely gépeket épít? Miért ne! Minden, amit beállítasz az alkalmazásban, életre kel. Csak csomagold ki a dobozt és építsd meg az AutoBuildert, kattintsd a programra a tabletes alkalmazásban és nézd, hogy a minirobot vagy más gép elkészül a színes kockákból.


M.TR4

Próbáld ki a Multi-Toled Rovert. Emeld fel, tüzelj vele, engedd, hogy előre és hátra mozogjon, és fedezd fel mi mindent tud csinálni! Az M.TR4 mindenki figyelmét felkelti és mindenkit szórakoztatni fog! 


A LEGO Boost 17101 fő jellemzői

A robotok, az interaktivitás és az egyszerű programozás új világa
 Öt LEGO modell egy dobozban
Irányítható robotok tableten keresztül az ingyenes LEGO alkalmazással
 Interaktív motorral és érzékelővel
A készlet 847 darabos
LEGO a 7-12 éves gyermekek szórakoztatására
A LEGO Boosthoz iOS 10.3 (vagy újabb) vagy Android 5.0 (vagy újabb) tabletre van szükség. A tableted kompatibilitását a LEGO weboldalán ellenőrizheted. 

A csomag tartalma

840 darab LEGO öt modell építéséhez
LEGO Move Hub - Interaktív motor, szín- és távolságérzékelő
Alacsony energiafogyasztású Bluetooth csatlakozás (BLE)
Két kódolt motor
Aktiváló gomb
Belső dőlésérzékelő és lámpa
A csomag nem tartalmazza a tabletet
4,8
44 felhasználó értékelte
2 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AAA
Elemek száma 6 db

Tudni érdemes

Ajánlott Bárki számára
Alsó korhatár 7 éves kortól

Lego

Darabszám 847 db
Sorozat Technic
Téma Robotok
Tulajdonságok Elektromos, Programozható
Megjelenési év 2017

Programozás gyerekeknek

Vezérlés Tablettel
Játék magassága 27 cm
Programozás típusa Blokk, A legkisebbeknek
Speciális funkciók Mobilalkalmazás, Hangeffektek, Reagálás hangra
Kód:  LO17101
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  5702015930000
WEB15