Oldal frissítése

LEGO Batman™: A film - Batman világító kulcstartó

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Batman™: A film - Batman világító kulcstartó

A LEGO LED LITE kollekció eredeti zseblámpája biztosan tetszik majd az akcióhős-rajongóknak. Ezt a Batman figurát praktikus zseblámpaként is használhatod. A rejtett fényforrás a figura lábaiba van beépítve. Nyomd meg a mellkasán lévő gombot, és máris világít. A figura végtagjai mozgathatók, így a fényt bármerre irányíthatod. Ezt a különleges zseblámpát minőségi design és kifinomult részletek jellemzik. Bővítsd ki gyűjteményedet egy újabb népszerű figurával, és ezzel a tiéd lesz a mindennap használható, egyedi zseblámpa. 

Főbb jellemzői

  • Két fehéren világító LED fény
  • Mozgatható végtagok
  • A DC Comics képregények akcióhős figurája
Batman

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európa Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló jogi direktívájának és minden érvényes cseh jogszabálynak, valamint természetesen CE jelöléssel is rendelkezik.

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Batman
Kód:  HRAa6012
Termékszám:  4895028512866

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10