Oldal frissítése

LEGO Friends 41340 Barátság ház

4,9 33 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Friends 41340 Barátság ház

Élvezd a nyugalmat a Barátság házban a lányokkal Heartlake-ben! A LEGO Friends építőjáték minden kislánynak ajánlott, akik szívesen élnek át barátaikkal különféle kalandokat vagy mindennapos eseményeket, akár a felnőttek. Heartlake városában öt elválaszthatatlan barátnő él, akik mindenfajta élményt élnek át. A kis építők velük tarthatnak a természetbe, iskolába, sportolni vagy kultúrtevékenységek részeseivé is válhatnak, mindig sok kalandban van részük, valamint élvezhetik a baráti nyugalmat. A LEGO építőjáték fejleszti a gyermekek kreativitását, finommotoros készségeiket és képzeletüket, a legközkedveltebb gyermekjátékok közé tartozik. 

LEGO Friends 41340 Barátság ház

  • 6-12 éves gyermekek számára
  • Új kalandok Heartlake városában
  • Egy igazi lányos világba kalauzol
  • Fejleszti a kreativitást és fantáziát
  • A LEGO Friends Barátság ház fejleszti a finommotoros készségeket
  • A gyermekek egyedül vagy az egész család bevonásával játszhatnak
  • 722 darabból áll

LEGO Friends Barátság ház

A lányok Heartlake-ben nagy átépítésbe kezdtek - átvették a régi tűzoltóállomást, és LEGO Friends központtá alakították át! A Barátság ház a megismételhetetlen nyugalmas pillanatok helyszíne. Pihenjetek a tetőterasz pezsgőfürdőjében, hozzatok létre eredeti alkotásokat Emma kézműves műhelyében, vagy élvezzétek Andreával a pihenést a teraszon. De vigyázat, megszólalt a sziréna - a lányokra új feladat vár! A konyhában készítsetek pattogatott kukoricát és fordítsátok meg a tv-t a hálószobában, hogy felfedjétek a titkos képernyőt. Amint megkapjátok az utasításokat, csússzatok le a tűzoltórúdon, és pattanjatok fel Olivia biciklijére az új kalandok felé.

A csomagolás tartalma:
3 minifigura: Olivia, Emma és Andrea és 3 állatkájuk: Dash kutya, Rumble hörcsög és Cinnamon nyuszi
négyemeletes átalakított tűzoltóállomás-épület garázzsal, konyhával, nappalival, hálószobával, tetőterasszal, terasszal a fellépésekhez, oldalsó erkéllyel és grillel, működő görgős rendszerrel, postaládával, csúszdával ellátott tűzoltórúddal, a barátság fájával, hintával és biciklivel
a garázsban hörcsögkerék és tömlőrendszer található
a nappali dolgozóasztalt tartalmaz 5 székkel és nyitható szekrényekkel

a tetőteraszon pezsgőfürdő, gyümölcslébár, hangszóró és kilátó található létrával és távcsővel

Kiegészítők: 2 adóvevő, szerszámok, gitár, pattogatott kukorica, pizza, teáskanna, mosogatószer, szekrény, olló, rajztáblák, 5 textilpléd, mp3 lejátszó, koktélpoharak és sárgarépa

Kód:  LO41340
Termékszám:  5702016111620
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10