Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett. További információk itt

LEGO Architecture 21043 San Francisco

-28%
Szállításra kész > 5 db
17 990 Ft
12 990 Ft
10 230 Ft áfa nélkül

Építsd meg fantasztikus részletességgel a hamisítatlan amerikai város, San Francisco gyönyörű, ikonikus szimbólumait. A LEGO az Architecture sorozat megalkotásával ünnepli az építészet múltját, jelenlétét és jövőjét. A gyártók legfőbb célja az volt, hogy a világ minden táján ösztönözzék a kreativitást korra való tekintet nélkül az építészetet, a tervezést és a kivitelezést segítségül hívva. Szeretnél felépíteni egy világhírű épületet? A Lego Architecture készletek 12 éves kortól ajánlottak, de a felnőttek körében is rajongókra találnak majd. Éld át az építkezés csodás érzését, amikor kezeid közül egy remekmű kerül ki.

A LEGO Architecture San Francisco legfontosabb jellemzői 

  • A  készlet 12 éves kortól ajánlott
  • Híres épületeket kicsinyített másait készítheted el
  • Tökéletes, részletes kidolgozás
  • Fejleszti a részletekre való odafigyelést és a türelmet
  • Finom motorikus képességek gyakorlása
  • Szórakozás idősebb gyermekek és szüleik számára
  • A LEGO Architecture San Francisco 565 darabot tartalmaz

LEGO Architecture - San Francisco

San Francisco leghíresebb látványosságait, mint például a viktoriánus, azaz a "painted ladies" házakat, a California Street 555 felhőkarcolóit, a Transamerica Piramist, a Salesforce-tornyot, a Coit Towert, a Golden Gate hidat vagy az Alcatrazt is felépítheted, mégpedig fantasztikus részletességgel. Az alkotók nagy figyelmet fordítottak a színek valódiságára és a helyes méretarányokra. Nem hiányozhat a kék alaplap sem, amely az öblöt jeleníti meg, így teremti meg San Francisco megismételhetetlen hangulatát. Tartalmaz egy, a város nevével ellátott díszes feliratot is.

Csomag tartalma:
színes viktoriánus házak, California Street 555 felhőkarcolók, Transamerica Piramis, Salesforce-torony, Coit Tower, Golden Gate híd, Alcatraz
kék alaplap a híd alatti öböl megjelenítéséhez
információs kiadvány, amelyben olvashatsz az egyes épületek tervezőiről, az építészetről és történelemről, valamint San Franciscoról és annak építészeti örökségéről (csak  angol nyelven érhető el - de a több nyelvre is lefordított brosúra letölthető a LEGO.com/architecture oldalról)
alaplap és egy dekoratív felirat a város nevével

Méretek:
16 × 28 × 7 cm


5,0
1 felhasználó értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
100 %
vásárló ajánlja

Mit kell tudnod

Alkalmas ettől a kortól: 12 év
Rendeltetése Fiúknak

Lego

Darabszám 565 db
Sorozat Architecture
Kód:  LO21043
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  5702016368307