Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO Architecture 21043 San Francisco

5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Architecture 21043 San Francisco

Építsd meg fantasztikus részletességgel a hamisítatlan amerikai város, San Francisco gyönyörű, ikonikus szimbólumait. A LEGO az Architecture sorozat megalkotásával ünnepli az építészet múltját, jelenlétét és jövőjét. A gyártók legfőbb célja az volt, hogy a világ minden táján ösztönözzék a kreativitást korra való tekintet nélkül az építészetet, a tervezést és a kivitelezést segítségül hívva. Szeretnél felépíteni egy világhírű épületet? A Lego Architecture készletek 12 éves kortól ajánlottak, de a felnőttek körében is rajongókra találnak majd. Éld át az építkezés csodás érzését, amikor kezeid közül egy remekmű kerül ki.

A LEGO Architecture San Francisco legfontosabb jellemzői 

  • A  készlet 12 éves kortól ajánlott
  • Híres épületeket kicsinyített másait készítheted el
  • Tökéletes, részletes kidolgozás
  • Fejleszti a részletekre való odafigyelést és a türelmet
  • Finom motorikus képességek gyakorlása
  • Szórakozás idősebb gyermekek és szüleik számára
  • A LEGO Architecture San Francisco 565 darabot tartalmaz

LEGO Architecture - San Francisco

San Francisco leghíresebb látványosságait, mint például a viktoriánus, azaz a "painted ladies" házakat, a California Street 555 felhőkarcolóit, a Transamerica Piramist, a Salesforce-tornyot, a Coit Towert, a Golden Gate hidat vagy az Alcatrazt is felépítheted, mégpedig fantasztikus részletességgel. Az alkotók nagy figyelmet fordítottak a színek valódiságára és a helyes méretarányokra. Nem hiányozhat a kék alaplap sem, amely az öblöt jeleníti meg, így teremti meg San Francisco megismételhetetlen hangulatát. Tartalmaz egy, a város nevével ellátott díszes feliratot is.

Csomag tartalma:
színes viktoriánus házak, California Street 555 felhőkarcolók, Transamerica Piramis, Salesforce-torony, Coit Tower, Golden Gate híd, Alcatraz
kék alaplap a híd alatti öböl megjelenítéséhez
információs kiadvány, amelyben olvashatsz az egyes épületek tervezőiről, az építészetről és történelemről, valamint San Franciscoról és annak építészeti örökségéről (csak  angol nyelven érhető el - de a több nyelvre is lefordított brosúra letölthető a LEGO.com/architecture oldalról)
alaplap és egy dekoratív felirat a város nevével

Méretek:
16 × 28 × 7 cm


Paraméterek

LEGO

Ajánlott Felnőtteknek
Darabszám 565 db
Sorozat LEGO® Architecture
Téma Építmények, Házak
Megjelenési év 2018

Tudni érdemes

Alsó korhatár 12 éves kortól
Kód:  LO21043
Termékszám:  5702016368307
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20