LEGO 6 éveseknek
<2>A legnépszerűbb LEGO® sorozatok a 4 éves és idősebb gyermekek számára

A LEGO® készletek a legjobb didaktikai játékok közé tartoznak az óvodások számára, és tökéletes ajándékként is szolgálnak. A legnépszerűbbek egyértelműen a LEGO® City és LEGO® Classic készletek, amelyből a gyerekek bármit építhetnek, amit csak kitalálnak, és sok érdekes történetet játszhatnak el.

LEGO® 6 éves fiúnak - álomvilágok tapasztaltabb építőknek

Minden kis Star Wars rajongó számára ideális ajándék a LEGO® Star Wars™, ahol felfedezhetik az Erő Világos és Sötét oldalát, és harcolhatnak a gonosz ellen. A LEGO® NINJAGO® a fiúkat a rettenthetetlen nindzsák közé repíti, a szuperhősökkel pedig a LEGO® Super Heroes készletekben találkozhatnak. A LEGO® Minecraft® az azonos nevű online játék elemeit hozza el a kis építőkhöz.

LEGO 6 éves fiúnak
LEGO 6 éves lánynak

A LEGO® világa 4-6 éves lányoknak

Mit válasszunk kislányoknak? A kis hercegnők számára nem foghatsz mellé egy LEGO® Disney Princess készlettel. Olyan szereplőkkel játszhatnak együtt, mint Elsa és Olaf, Ariel és Hamupipőke. A LEGO® Friends a lányokat öt barátnő világába vezeti be, ahol megtanulják, milyen fontos a barátság az életben, és megismerkednek a közös élethelyzetekkel. Végül, de nem utolsósorban, a LEGO® Gabi babaháza vár a lányokra rengeteg szobával, ami véget nem érő szórakozást ígér.

LEGO 6 éveseknek

A figurák még több szórakozást nyújtanak

A LEGO® 6 éveseknek olyan készleteket készít, amelyekben rengeteg minifigura is helyet kap, hogy a játék igazán változatos legyen.

LEGO 6 éves kortól

Kompatibilis LEGO® készletek

Az egyes LEGO® készletek kompatibilisek egymással. Ez azt jelenti, hogy a játék világát mindenki a saját elképzelése szerint alakíthatja ki.

LEGO 6 éveseknek

A LEGO® közelebb hozza egymáshoz a gyerekeket

A LEGO®-t minden gyermek szereti, így ennek és a LEGO készletek kölcsönös kompatibilitásának köszönhetően új barátságok alakulhatnak ki.