Oldal frissítése

LEGO 45300 Education WeDo 2.0 Core Set

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO 45300 Education WeDo 2.0 Core Set

A 7 éves korosztály összes kis felfedezőjének biztosan tetszeni fog a LEGO Education WeDo 2.0 Core Set készlet. Jelentősen eltér a többi hasonló játéktól, ez nagyban növeli vonzerejét. Ez nem egy "szokványos" LEGO készlet, hanem annál egy kicsit több. Annyiban több, hogy a praktikus STEM megoldás a legújabb tudományos normákon alapul, segítségével fejlesztik a tanulók kíváncsiságát és tudományos készségeit. A LEGO kockákat kombinálja az oktatási szoftverekkel és olyan projektekkel, amelyekhez a gyerekek csatlakozhatnak. A gyerekek megépíthetik saját LEGO robotjukat, majd megtanulhatnak programozni. A cél arra ösztönözni a diákokat, hogy felébredjen bennük a tanulás iránti vágy. A LEGO Education WeDo 2.0 Core Set építőjáték szórakoztató, emiatt ideális eszköz a tanuláshoz. A készletet két diák használhatja, ezáltal megtapasztalják a közös munkát is.

A LEGO Education WeDo 2.0 Core Set legfontosabb jellemzői

  • 7 éves kortól, 2 fő számára 
  • Kedvelt LEGO építőjáték - 280 darabos
  • Kifinomult tanulási szoftver
  • Praktikus STEM megoldás
  • Projektek során a diákok megismerik a kutatást és a felfedezést

A doboz tartalma:

  • Műanyag rendező tálca
  • 280 LEGO építőelem
  • WeDo 2.0 Smarthub - egy elektronikus építőrendszer, amely a LEGO-val való tanuláshoz kifejlesztett új technológiai platform, a LEGO Power Functions (LPF) 2.0 része. Vezeték nélküli Bluetooth technológia segítségével létesít kapcsolatot a vezérlő szoftverrel/alkalmazással. Akkumulátorról, 2 AA elemről vagy újratölthető akkumulátorról működik. A két I/O portra külső motor, érzékelő vagy bármely új, az LPF 2.0 rendszerhez tartozó alkatrész csatlakoztatható. A beépített RGB fényfelület 10 különböző szín megjelenítésére képes, ezeket szoftver/alkalmazás vezérli.
  • Közepes motor - az óramutató járásával megegyező és azzal ellentétes irányba is programozható, és különböző teljesítményszinteken képes mozogni. Bármilyen LEGO váz csatlakoztatható hozzá.
  • Mozgásérzékelő - az objektumok felépítésétől függően azokat 15 cm-en belül észleli. Hatótáv-érzékelőként is használható, és képes észlelni, hogy az objektum közel vagy távol van-e (15 cm-es távolságon belül).
  • Dőlésszenzor - billentés 6 különböző pozícióban.
  • Öntapadós címke az elválasztó és tároló rekeszek jelölésére
Kód:  LO45300
Termékszám:  673419251310
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10