Oldal frissítése

Le Toy Van Erdei tündérek

Le Toy Van Erdei tündérek

A kézzel festett, részletesen kidolgozott fából készült figurák első pillantásra megragadják a gyerekeket és a felnőtteket. A Le Toy cég súlyt helyez termékeinek prémium minőségére, és a Le Toy Van Erdei tündérek készlet is ilyen, amely három kézzel festett erdei tündér figurából áll. A figurák számos kidolgozott tartozékot tartalmaznak, és minden darabjában minőségi, méretre szabott ruhákba vannak öltöztetve. A játékok minőségét a természetes anyagok gondos kiválasztása és a legkisebb részletek pontosságára helyezett hangsúly biztosítja. A Le Toy Van Erdei tündérek készlet nagyszerű kiegészítőként szolgál  a Mesepalota játékkészlethez, vagy mint egy gyűjtemény ékessége. 

A Le Toy Van Erdei tündérek figurák főbb jellemzői

  •  Kézzel festett gyűjtői figurák 
  •  Kiváló minőségű fa anyagból és méretre szabott szövetből készültek 
  • A Le Toy Van Erdei tündérek kellemes és mosolygó karakterek, nevetést csalnak a gyermekei arcára 
  •  Rugalmas, jól beállítható álló figurák 
  •  A készlet tartalmazza Krasovíla hercegnőt, Orla tündért és  Gardénia királynőt 
  •  Alkalmas kiegészítő a Mesepalota játékkészlethez (külön megvásárolható) 
  •  A figurák magassága kb. 11 cm 
  •  Három éves kortól alkalmas 

 A gyermeki fantázia szárnyán 

 A Le Toy Van cég több, mint 150 éve tervez és készíttet innovatív játékokat, amelyek elősegítik a gyermekek teljeskörű fejlődését és ösztönzik a képzelőerejüket. A játékokat Nagy-Britanniában a legjobb anyagokból készítik. Ezen kívül minden játék megfelel az ICTI, az ISO 9001, az EN-71 és az ASTM egszigorúbb biztonsági előírásainak, így a Le Toy Van Kastélyos lovag figurákkal való játék az Ön kis angyala számára nemcsak szórakoztató, de biztonságos is


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 11 cm
Kód:  HRAif9530
Termékszám:  5060023419154

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15