Oldal frissítése

Lamaze - Varázscsomó formákkal

5 7 értékelés
4 990 Ft

Lamaze - Varázscsomó formákkal

Ez a titokzatos csomó formájú csörgő különböző színű és alakú puha hengerekből áll össze, amelyeket ki lehet húzni, majd vissza lehet dugni a helyükre. A gyerekek tehát huzigálhatják, fogdoshatják az egyes részeket, így fejlődnek a kézmozdulataik, gyakorolják az érintést, amely segíti a megfelelő koordináció kialakulását. A varázscsomón rágóka, tükör, csörgő és csilingelő is található, amelyeket egy laza görcs tart össze, és a kliphez történő rögzítésnek köszönhetően a játékot a babakocsira vagy az autóülésre is fel lehet felfüggeszteni. Anyaga velúrb, a töltelék poliészter rostokból készült. Már újszülött kortól is használható.
A Lamaze az egyik legelismertebb játékgyártó a világon. Termékeik a kiváló minőségű, színes anyagoknak köszönhetően hosszú élettartammal büszkélkedhetnek. A cég gondoskodik termékei biztonságáról, játékait a legszigorúbb európai szabványoknak megfelelően tesztelik. A Lamaze játékok természetes módon fejlesztik a gyerekek gondolkodását és képességeit - a fejlesztésben pszichológusok és gyermekekkel foglalkozó fejlesztő szakemberek vesznek részt.
Tulajdonságok:
Hang hatások
gombok
tükör
rágóka
Az alábbi szabványok szerint tesztelték:
EN-71
ASTM F963-96

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött

Típus

Típus Függő játék

Motívum

Motívum Formák

Tulajdonságok

Rögzítés Klip
Felszerelés Rágóka, Tükör
Effektek Susogó
Kód:  QBM007w
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  796714271286
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10