Oldal frissítése

Lamaze Vakkantó kölyökkutya

4,9 14 értékelés
6 290 Ft

Lamaze Vakkantó kölyökkutya

Ez a cuki kölyökkutya különböző felületű anyagokból készült, amelyek fejlesztik a tapintás érzékelését. Az élénk színű és a fekete-fehér minták kontrasztja a látás fejlődését segíti elő. Ha megszorítjuk az orrát, a kölyökkutya többször felvakkant és felnevet. Az elektronikus hangrendszernek köszönhetően a hangok számtalanszor újra lejátszhatóak. A baba minden bizonnyal örömét leli majd a különféle zörgő, csörgő hangok felfedezésében.
A kutyus füle érintésre zizeg, a hasa nyomásra sípol, a lába csörög; a különféle formák és anyagfelületek a tapintás érzékelését ösztönzik. Ha megrázzuk a csontot, az csörögni kezd. A kutyus szemének jellegzetes formája felkelti a baba figyelmét, és segíti a koncentráció fejlődését. A játék a rögzítőklip segítségével egyszerűen a kiságyra, babakocsira vagy hordozóra rögzíthető.
A játék kiváló minőségű velúrból készült. A 2-3 rétegű szövetet tartós, minőségi nyomott mintákkal látták el. A színek tartós használat esetén sem fakulnak, mindvégig intenzívek maradnak. A töltőanyag kiváló minőségű poliészter szálakból készült, melyek nagyobb puhaságot és tartósságot biztosítanak. A Lamaze játékok azon részei, amelyek a baba szájába kerülhetnek, nem tartalmaznak PVC-t. Bármilyen korosztálynak szánják is a Lamaze játékokat, minden esetben tesztelik őket a legszigorúbb EN-71 és ASTM F963-96a szabványoknak való megfelelőségre, valamint a DIN 53160 szerinti nyálállóságra.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa LR44
Elemek száma 3 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött

Típus

Típus Függő játék

Motívum

Motívum Állatkák
Szín Kék, Többszínű

Tulajdonságok

Rögzítés Karika
Anyag Műanyag, Textil
Effektek Melódiával, Susogó

Méretek

Magasság 38,1 cm
Szélesség 20,9 cm
Hosszúság/mélység 10,2 cm
Kód:  QBM005a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  796714270234

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20