Oldal frissítése

Lamaze - Ferda Póni

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lamaze - Ferda Póni

A Ferda póni egy színes puha játék vidám mintával, amely segít fejleszteni a gyermekek látását. A póni hasán és lábán levő élénk színek és változatos minták, illetve a nagy szemeiből áradó aranyos tekintet elsőre megragadják a gyermek figyelmét. A póni sörénye és farka tömör szatén szalagokból készült, illetve a hasán és a lila patáin tapintható pontok találhatóak, amelyek az érintés gyakorlását segítik elő. Amikor a gyermek megfelelően nyomja meg a póni hasát és patáját, hallható hangokat hallat. Maga a játék velúr anyagból, a bélése pedig poliészter szálakból készült. Gyermekeknek hat hónapos kortól szánták.
A Lamaze cég az egyik legjobb játékgyártó a világon. A termékeik minőségi anyagokból készülnek, illetve színes és tastós kialakítás jellemzi őket. A cég elkötelezett a termékek biztonságát illetően, a játékok a legmagasabb európai szabványok szerint lettek letesztelve. Mindemellett a Lamaze termékek természetes úton ösztönzik a gyermekek gondolkodását, és képességeit -  ugyanis a cég fejlesztőcsapatát pszichológusok és ennek a területnek a szakértői alkotják.
Paraméterek és műszaki adatok:
Jellemzők:
hanghatások
tapintható pontok a póni testén
különböző struktúrákból álló összetevők
 

Az alábbi szabványok szerint tesztelt:
EN-71
ASTM F963-96

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól

Tulajdonságok

Anyag Műanyag
Kód:  QBM005a1
Termékszám:  796714270159
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15