Oldal frissítése

Lamaze Kíváncsiskodó polip

5 8 értékelés
7 690 Ft

Lamaze Kíváncsiskodó polip

A Lamaz összesített polipja szerelmes lesz gyermekébe vidám színért és szép mosolyért. Mindegyik csápján más-más vonzerőt talál: csiklandó gyűrűk, forgó tengeri csillag, csikóhal, tükör és puha tapintások. Amikor a gyermek helyesen megragadja a polip fejét, a játék sípszik, és arra ösztönzi a gyermeket, hogy fedezze fel tovább. A játék hátulján tépőzár található, így rögzítheti a babakocsihoz vagy a kiságyhoz. A játék hat hónapos kortól gyermekek számára alkalmas.
A Lamaze az egyik legjobb játékgyártó a világon. Termékei kiváló minőségű anyagokból készülnek, színes és hosszú élettartamúak. A cég gondoskodik termékei biztonságáról, játékait a legszigorúbb európai szabványoknak megfelelően tesztelik. Emellett a Lamaze természetes szerepet játszik a gyermekek gondolkodásában és képességeiben - mind a pszichológusok, mind a gyermekfejlesztő szakemberek a csapat fejlesztői csapata.
Tulajdonságok:
Hang hatások
a felhasznált anyagok eltérő felépítése
tapintható pontok
tükör
harapás
A szabványok szerint tesztelve:
EN-71
ASTM F963-96

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0,5 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 6 hónapos

Típus

Típus Függő játék

Motívum

Motívum Állatkák
Szín Többszínű

Tulajdonságok

Anyag Textil, Plüss

Motívum

Motívum Állatkák
Kód:  QBM005b1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  796714272061
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15