Oldal frissítése

Lamaze: Forgó kert

4,2 7 értékelés
17 890 Ft

Lamaze: Forgó kert

A Lamaze Forgó kert egyedülálló forgatható játszószőnyeg, amely a legkisebbeknek ajánlott, akár már a születéstől. A szőnyeg a hason fekvő játszásra ösztönzi kisbabádat, amely rendkívül fontos a nyaki és hátizomzat erősítésében. A szőnyeg forgó mechanizmusának, illetve rengeteg bájos játékkal ellátott felületének köszönhetően felfedezésére ösztönzi gyermekedet. A kicsi ezáltal játszva kezdi el erősíteni nyaki, illetve hátizmait.

A forgó kertecske kezdetben gyengéden ringatja a babát, biztonságérzetet kelt benne, emellett fejecskéje felemelésére ösztönzi, amely hozzájárul a nyaki izmok fokozatos erősödéséhez. Amint a gyermek nyaki, illetve hátizmai eléggé megerősödtek - amely általában 3-5 hónapos kor közé tehető - a kisbaba megtanul támaszkodni, mozogni a szőnyegen, hogy felfedezhesse azt. Miután már megtanult hason feküdni, és elkezd felemelkedni, majd mászni, ez a fejlesztő segédeszköz játszószőnyegként funkcionálhat tovább, amelyet összehajtogathatsz, és bárhová magaddal viheted.


A Lamaze Forgó kert paraméterei:
Méretei:
70 x 70 x 13,5 cm (szélesség x mélység x magasság)
Tömege:
0,93 kg
Ajánlott:
Gyermekeknek újszülött kortól


A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött

Tulajdonságok

Típus Párna hason fekve történő játszáshoz
Rendeltetés Szobába
Effektek Hangeffektek
Motívum Állatkák

Méretek

Hosszúság/mélység 70 cm
Szélesség 70 cm
Magasság 13,5 cm
Kód:  QBM007b1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  796714271002

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10