Oldal frissítése

Lamaze - Elephant Mates

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lamaze - Elephant Mates

A barátságos Lamaze elefént barát puha bársonyból és velúrból készült. Olyan mintákat tartalmaz, amelyek fejlesztik a látást és nagy fülei zizegnek, ha megdörzsölöd őket. Az elefántok, a mancsaikban két strukturált csilingelő gyűrűt tartanak és egy levél alakú rágókát, amely segít a gyermek fogainak előtörésében. A játék hasában egy szív található. A jellegzetes szemeinek alakja pedig megragadja a gyerekek figyelmét és így segít a koncentrációja fejlődésének előmozdításában. Az elefánt barátok alkalmasak a gyermekek számára már egészen születéstől fogva.
Az új Lamaze csíptetőnek köszönhetően az elefántot könnyen csatolhatod bölcsőre, babakocsira vagy autóba való gyermekülésre. A játékok kiváló minőségű velúrból készülnek. Csupánk 2-3 réteg szövetet használnak hozzá tartós, nyomot mintákkal. A színek így mindig ugyanolyan intenzívek maradnak. A felhasznált töltőanyag pedig csak a legjobb vágott poliészter szálakból készül, amely nagyobb puhaságot és tartósságot biztosít a játékok számára.
A Lamaze játékok nem tartalmaznak olyan PVC részeket, amelyek a gyermek szájába kerülhetnek. A Lamaze játékokat tesztelik, függetlenül a kategóriától, amelybe tartoznak, a legszigorúbb EN-71 előírásoknak megfelelően, és az ASTM F963-96a a DIN nyáltesztnek is eleget téve.

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Lila
Kód:  QBM006e
Termékszám:  796714270449

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15