Oldal frissítése

Láda tele játékokkal - "Charlie"

26 890 Ft

Láda tele játékokkal - "Charlie"

A csomag alkalmas minden 3 éves vagy idősebb gyermek számára, aki szeret játszani. A "Charlie" játékokkal teli ládában a fiúk és a lányok a következőket találhatják: Clementoni Gyermeklaboratórium - Slime készítéséhez, SES készlet lufiállatok készítéséhez, háziállatok képeivel animált dominók egy cseh rajzoló műhelyéből, Brixies készlet egy szórakoztató figurával, SCHLEICH meglepetés táska, Lumpin plüssfarkas Alfonzo báránybőrben és vidám rágcsálnivaló elkészítéséhez alkalmas készlet. A "Charlie" tematikus kollekció játékokkal teli láda előmozdítja a kreativitást, fejleszti a képzeletet és a pszichomotoros fejlődést.

"Charlie" láda, játékokkal teli tematikus szett, legfontosabb jellemzők

  • A csomag a gyermekek szórakoztatásának teljes spektrumát tartalmazza
  • A "Charlie" játékokkal teli láda fejleszti a kreativitást, a finommotorikus készségeket és a képzelőerőt
  • A kollekció társasjátékot, készleteket, kreatív készleteket és egy ölelgethető plüsst tartalmaz
  • A "Charlie" játékokkal teli láda 3 éves korú gyermekek számára készült

A "Charlie" játékokkal teli ládával szórakozásban nem lesz hiány - minden benne van, ami ehhez szükséges

A játékokkal teli nagy mókás láda egyes elemei úgy vannak kombinálva, hogy minden gyermek számára a legjobb szórakozási lehetőségeket teremtsék meg. Van benne hálózsák, építő készlet, társasjáték, gyermeklaboratórium és egy készlet eredeti lufiállatok készítéséhez egy nagyszerű baráti partihoz. A csomagban találsz egy matricakészletet is, amellyel a fiúk és a lányok fantáziájuknak megfelelően díszíthetik a ládát, a játszóparti után mindent visszahajtogathatnak, és könnyen tárolhatják.

Meglepetés táska SCHLEICH

Igazi meglepetés! Nézd meg, melyik 3 Schleich Farm World állat rejtőzik a táskádban! A teljes kollekció összesen 16 állatot tartalmaz! A "Charlie" tematikus játékkészlet Egy saját Burger / Hot Dog készletet tartalmaz. A fából és filcből készült kiváló minőségű termék lehetővé teszi a fiúk és a lányok számára, hogy egyedi csemegét készítsenek barátaiknak. Senki sem fog unatkozni a SES játékládával!

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Típus

Típus Hagyományos

Plüss fajtája

Kategória Állat
Plüss fajtája Farkas
Kód:  HRAkc03581
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8591864601745
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20